Skip to content
Serta Magnifique Boxspring
Serta Magnifique Boxspring
Van 5799.- Voor 3999.-
Vergroten
  • Serta Magnifique Boxspring
1/15
Item 1 of 15

Serta Magnifique Boxspring

Van 5799.- Voor 3999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Magnifique Boxspring

Maak kennis met boxspring Magnifique van Serta en ervaar een op maat gemaakte slaapervaring die past bij de individuele wensen en geniet van een sublieme nachtrust. Een keuze voor Serta is een keuze voor maatwerk. Slapen met Serta is slapen en ontwaken in pure luxe. Uniek in zijn klasse is de royale afmeting: met een breedte van maximaal 200 cm en een lengte van 210 cm is het vorstelijk genieten. 

Serta boxspring Magnifique is, net als de overige boxsprings uit de uitgebreide collectie, opgebouwd uit drie onderdelen: een boxspring onderstel, boxspringmatras en een topdekmatras. Deze nauwkeurig samengestelde combinatie wordt afgestemd op de persoonlijke comfortwensen en draagt, in samenspel met de uitgebalanceerde meerlaagse opbouw van het Serta matras, bij aan optimale ondersteuning van het lichaam. 

Het luxueuze design van de Magnifique boxspring van Serta is een aanwinst voor de slaapkamer en geeft de ruimte een chique uitstraling. De Serta Magnifique boxspring wordt gekenmerkt door zijn strakke vormen en diagonale belijning en licht gecapitonneerde hoofdbord. Met de keuze uit diverse stofferingen en potensets is het ontwerp van de Magnifique eenvoudig te personaliseren. Om het interieur van de slaapkamer te completeren is Magnifique leverbaar met bijpassende accessoires als nachtkasten, voorzetbanken en opbergbanken. 

Kom proefliggen op boxspring Magnifique van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Serta Magnifique Boxspring
Serta Magnifique Boxspring
Meer uit de Magnifique serie Bekijk ook Meer uit deze serie