Skip to content

Serta Bij Eijerkamp

Ontdek de complete Serta collectie in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Serta bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Serta

Ervaar slapen en ontwaken in pure luxe met de boxsprings en matrassen van Serta. Al decennialang geliefd bij toonaangevende hotels wereldwijd, nu beschikbaar om thuis eenzelfde hotelgevoel te ervaren. Hoogwaardig, individueel te personaliseren slaapcomfort en een sublieme afwerking staan garant voor optimaal comfort en design op maat.

Serta boxsprings & (top)matrassen

Slapen in een Serta boxspring of op een matras van Serta is een ervaring die naadloos aansluit op de persoonlijke slaapcomfortwensen. Elke boxspring van Serta is opgebouwd uit een drietal elementen. Door ieder van deze elementen nauwkeurig op elkaar af te stemmen ontstaat een uitgebalanceerde slaapervaring op maat. Zo geniet je iedere nacht van een heerlijke nachtrust en word je fris en uitgerust weer wakker.

Handgemaakt met oog voor detail

Alle Serta boxsprings en matrassen worden met de hand op maat gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen. Met een scherp oog voor detail en een verfijnde afwerking wordt de luxe uitstraling van de collectie gewaarborgd.

Hotelluxe Serta slaapkamerinrichting

De keuze voor een boxspring gaat verder dan enkel de comfortmogelijkheden. Met de keuze uit verschillende modellen, hoofdborden, stofsoorten en poten creëer je een Serta boxspring met een unieke uitstraling. Zo sluit het bed precies aan bij de gewenste uitstraling en ambiance van de slaapkamer. Bijpassende accessoires als nachtkasten, poefs en opbergmeubels maken de slaapkamerinrichting compleet.

Ervaar de luxe en het slaapcomfort van Serta bedden

Kom proefliggen op de boxsprings en (top)matrassen van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort dat een Serta boxspring te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Lees meer