Skip to content
Serta Chandon Boxspring
Serta Chandon Boxspring
Van 5299.- Voor 3599.-
Vergroten
  • Serta Chandon Boxspring
1/8
Item 1 of 8

Serta Chandon Boxspring

Van 5299.- Voor 3599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Chandon Boxspring

Ontwaken in een boxspring dat voelt alsof je in een luxe hotelsuite verblijft. De Chandon boxspring uit de Limited Serie van Serta zorgt voor optimale ontspanning gedurende de nacht. Volledig naar wens samengesteld op jouw individuele wensen. Een boxspring van royaal formaat: met een breedte van maximaal 200 cm en een lengte tot 210 cm is het eindeloos genieten.

Serta boxspring Chandon is opgebouwd uit een boxspring onderstel met het Splendid Superior matras en HR koudschuim topmatras, dat door de open celstructuur veerkrachtig aanvoelt en vocht- en warmteregulerend werkt. Afgestemd op jouw persoonlijke comfortwensen draagt de nauwkeurig samengestelde combinatie van boxspring, matras en topper bij aan de optimale ondersteuning van het lichaam. 

Het Chandon hoofdbord geeft met de verticale lijnen en symmetrische vlakverdeling een luxueuze uitstraling aan de slaapkamer. Het royale formaat van 130 cm hoog laat je heerlijk terugtrekken in de persoonlijke bubbel. Serta Chandon is geheel naar wens samen te stellen in diverse kleuren en tevens als elektrisch verstelbare boxspring verkrijgbaar. Optioneel is Chandon uit te breiden met het Visco topmatras, een luxe potenset en bijpassende Houston Wood nachtkasten.

Kom proefliggen op boxspring Chandon van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Serta Chandon Boxspring
Serta Chandon Boxspring
Meer uit de Chandon serie Bekijk ook Meer uit deze serie