Skip to content
Serta Maestro Boxspring
Serta Maestro Boxspring
Vanaf 6999.-
Vergroten
  • Serta Maestro Boxspring
1/6
Item 1 of 6

Serta Maestro Boxspring

Vanaf 6999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Maestro Boxspring

Ontwaak alsof je in een luxe hotel suite verblijft met boxspring Maestro uit de collectie van Serta. Dit bed uit de Luxury series springt direct in het oog en is een ware ‘maestro’ in de slaapkamer die voorziet in ultiem slaapcomfort. Zo is het elke dag heerlijk uitgerust wakker worden! 

Het royale hoofdbord met symmetrische vlakverdeling zorgt voor een strakke uitstraling en geeft een geborgen gevoel. De luxueuze boxspring is uit te voeren in talloze afmetingen, met breedtes van 160 tot 200 cm en lengtes van 200 tot 220 cm. Hierdoor voelt hij zich in iedere slaapkamer thuis! Tevens stel je het bed volledig naar wens samen in meer dan 500 stoffen in talloze rijke kleuren. Voor de volledige luxe hotelervaring breidt je Maestro eenvoudig uit met extra opties als een nachtkastje, pouffe, voorzetbank of stijlvolle verlichting.

Standaard is de boxspring uitgerust met een Splendid matras en Superior HR topmatras. Het HR topmatras van koudschuim voelt zeer veerkrachtig aan dankzij de open celstructuur en zorgt voor optimale vocht- en warmteregulatie. Kies uit diverse andere matrassen en topmatrassen om het bed volledig op jouw lichaam af te stemmen. Liever nóg meer comfort? Ga dan voor de elektrisch verstelbare variant om jezelf moeiteloos in iedere gewenste positie te brengen!

Kom proefliggen op boxspring Maestro in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur!
Serta Maestro Boxspring
Serta Maestro Boxspring