Skip to content
Serta Ligne Boxspring
Serta Ligne Boxspring
Van 4999.- Voor 3399.-
Vergroten
  • Serta Ligne Boxspring
1/13
Item 1 of 13

Serta Ligne Boxspring

Van 4999.- Voor 3399.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Ligne Boxspring

Boxspring Ligne van Serta: de basis voor heerlijk slaapcomfort. Geniet van een op maat gemaakte slaapervaring en ervaar een sublieme nachtrust. Slapen met Serta is slapen en ontwaken in pure luxe. Uniek in zijn klasse is de royale afmeting: met een breedte van maximaal 200 cm en een lengte van 210 cm is het vorstelijk genieten. 

Serta boxspring Ligne is opgebouwd uit een samenspel van een boxspring box van twintig centimeter, een Splendid Superior boxspringmatras en optioneel een Visco topdekmatras. Deze nauwkeurig samengestelde combinatie wordt afgestemd op de persoonlijke comfortwensen en draagt, in samenspel met de uitgebalanceerde meerlaagse opbouw van het Serta Splendid matras, een multilayer matras met een 5-zone pocketveringsysteem en comfortabele foamlagen, bij aan optimale ondersteuning van het lichaam.

Als in een luxe hotelsuite straalt de Serta Ligne boxspring, ondanks zijn stoere karakter, rust uit. Het serene gevoel wordt versterkt door rustige horizontale lijnen en een zachte afwerking. Met de keuze uit diverse stofferingen en verschillende potensets is het ontwerp van de Ligne eenvoudig naar eigen hand te zetten. Om het interieur van de slaapkamer te completeren is Ligne leverbaar met bijpassende accessoires als nachtkasten, voorzetbanken en opbergbanken. 

Kom proefliggen op boxspring Ligne van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Serta Ligne Boxspring
Serta Ligne Boxspring