• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Eetkamer

Eetkamer stijlvol en comfortabel inrichten

Urenlang tafelen in de eetkamer

De eetkamer is dé plek voor een gezellig samenzijn met het gezin. Waar je met vrienden en familie geniet van een heerlijk diner. Of waar je samen een spannend spel speelt. Familiefeesten, kerst, verjaardagen... Bij Eijerkamp adviseren we je graag met tips voor het inrichten van de eetkamer, waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu liefhebber bent van de moderne eetkamerstoelen van Bert Plantagie, of de trendy stoelen van Dutchbone of Zuiver. Wij raden je aan om jouw favoriete woonstijl door te trekken in de eetkamer, zodat het interieur een mooi geheel vormt.

In stijl tafelen met de juist eetkamermeubelen

Een mooi gedekte eettafel geeft een uitnodigende uitstraling aan de eetkamer. Met comfortabele eetkamerstoelen zullen de gasten het heerlijk vinden om uren (na) te tafelen. Denk vooruit wanneer je meubelen voor de eethoek koopt... Soms zijn die twee extra stoelen toch wel heel wenselijk! Of kies voor de nieuwste trend aan de eettafel: de eetkamerbank. Ook met een tafel die je kunt uitschuiven bent je voorbereid op alle situaties. De vorm maakt dan net even het verschil. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een complete eetkamerset. 

Breed assortiment eetkamerstoelen en eetkamertafels

Bij Eijerkamp vind je de eetkamermeubels in alle mogelijke kleuren, vormen en stijlen passend binnen elk budget. Van topmerken tot voordelige private label merken. Ruime eetkamertafels, aangename eetkamerstoelen, moderne eetkamerbanken, stijlvolle barkrukken, populaire bartafels en mooie buffetkasten. Maar ook servies, tafellinnen en mooie decoraties om jouw eettafel sfeervol aan te kleden. Bestel online of bezoek onze winkel voor eetkamer inspiratie! 

Meer voor de eetkamer

Tips eetkamer inrichten
Tips lamp boven de eettafel
Tips kiezen juiste eetkamerstoelen
Witte eetkamerstoelen
Industriële eettafel
Marmeren tafels
Ronde eettafels