• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Eetkamer

Eetkamer stijlvol en comfortabel inrichten

Urenlang tafelen in de eetkamer

De eetkamer is dé plek voor een gezellig samenzijn met uw gezin. Waar u met vrienden en familie geniet van een heerlijk diner. Of waar u samen een spannend spel speelt. Familiefeesten, kerst, verjaardagen... Bij Eijerkamp adviseren we u graag met tips voor het inrichten van de eetkamer, waar iedereen zich thuis voelt. Of u nu liefhebber bent van de moderne eetkamerstoelen van Bert Plantagie, of de trendy stoelen van Dutchbone of Zuiver. Wij raden u aan om uw favoriete woonstijl door te trekken in uw eetkamer, zodat uw interieur een mooi geheel vormt.

In stijl tafelen met de juist eetkamermeubelen

Een mooi gedekte eettafel geeft een uitnodigende uitstraling aan uw eetkamer. Met comfortabele eetkamerstoelen zullen uw gasten het heerlijk vinden om uren (na) te tafelen. Denk vooruit wanneer u meubelen voor de eethoek koopt... Soms zijn die twee extra stoelen toch wel heel wenselijk! Of kies voor de nieuwste trend aan de eettafel: de eetkamerbank. Ook met een tafel die u kunt uitschuiven bent u voorbereid op alle situaties. De vorm maakt dan net even het verschil. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van een complete eetkamerset. 

Breed assortiment eetkamerstoelen en eetkamertafels

Bij Eijerkamp vindt u de eetkamermeubels in alle mogelijke kleuren, vormen en stijlen passend binnen elk budget. Van topmerken tot voordelige private label merken. Ruime eetkamertafels, aangename eetkamerstoelen, moderne eetkamerbanken, stijlvolle barkrukken, populaire bartafels en mooie buffetkasten. Maar ook servies, tafellinnen en mooie decoraties om uw eettafel sfeervol aan te kleden. Bestel online of bezoek onze winkel voor eetkamer inspiratie! 

Meer voor de eetkamer

Tips eetkamer inrichten
Tips lamp boven de eettafel
Tips kiezen juiste eetkamerstoelen
Witte eetkamerstoelen
Industriële eettafel
Marmeren tafels
Ronde eettafels