Skip to content

De eetkamer Schuif gezellig aan

Met de nieuwste wooncollecties van ruim 150 merken, eetkamer inspiratie en advies in onze winkels & online.

Gezien in vtwonen EETKAMER MAKE-OVERS

Woonwinkel Eijerkamp is elke zondag om 19.30 uur op SBS6 te zien in vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Neem een kijkje in de vtwonen eetkamer make-overs en shop de mooiste meubels uit de afleveringen van alle seizoenen bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Bekijk hier alle vtwonen make-overs.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Rondkijken bij Eijerkamp

eetkamer inrichten naar persoonlijke woonsmaak

De eetkamer is dé plek voor een gezellig samenzijn met het gezin. Waar je met vrienden en familie geniet van een heerlijk diner. Of waar je samen een spannend spel speelt. Familiefeesten, kerst, verjaardagen... Bij Eijerkamp adviseren we je graag met tips voor het inrichten van de eetkamer, waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu liefhebber bent van moderne eetkamerstoelen van Bert Plantagie, trendy stoelen van Zuiver of leren stoelen van Bree's New World. Wij raden je aan om jouw favoriete woonstijl door te trekken in de eetkamer, zodat het interieur een mooi geheel vormt.

In stijl tafelen met de juiste eetkamermeubelen

Een mooi gedekte eettafel geeft een uitnodigende uitstraling aan de eetkamer. Met comfortabele eetkamerstoelen zullen de gasten het heerlijk vinden om uren (na) te tafelen. Denk vooruit wanneer je meubelen voor de eethoek koopt... Soms zijn die twee extra stoelen toch wel heel wenselijk! Of kies voor de nieuwste trend aan de eettafel: de eetkamerbank. Ook met een tafel die je kunt uitschuiven bent je voorbereid op alle situaties. De vorm maakt dan net even het verschil. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een complete eetkamerset.

Breed assortiment eetkamerstoelen en eetkamertafels

Bij Eijerkamp vind je de eetkamermeubels in alle mogelijke kleuren, vormen en stijlen passend binnen elk budget. Van topmerken tot voordelige private label merken. Ruime eetkamertafels, aangename eetkamerstoelen, moderne eetkamerbanken, stijlvolle barkrukken, populaire bartafels en mooie buffetkasten. Maar ook servies, tafellinnen en mooie decoraties om jouw eettafel sfeervol aan te kleden. Bestel online of bezoek onze winkel voor eetkamer inspiratie!