Skip to content

Japandi Interieur

Een sober kleurenpalet van natureltinten vormt de basis voor een Japans interieur. In combinatie met zachte tinten en woonitems uitgevoerd in materialen met uitgesproken structuren komt het Japandi interieur tot leven.  

Japandi interieur

Een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië

Organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten: in een Japandi interieur komt het beste van Japan en Scandinavië samen in een zensationeel interieur. Minimalistisch vormgegeven meubels uit Noord-Europa combineren prachtig met de rustige, natuurlijke invloeden uit Japanse interieurs. Een combinatie die een perfect uitgangspunt vormt voor een thuis waarin de woonkamer, slaapkamer, keuken én zelfs de badkamer in serene balans zijn.

Binnenkijken in Japandi trendhuis

vtwonen stylist Fietje geeft je in deze video een exclusief kijkje in het Japandi trendhuis en vertelt je alles over de woonstijl Japandi!

vtwonen stylist Fietje Bruijn

Fietje Bruijn vtwonen stylist

“Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: De Japandi- stijl in het vtwonen pop-up trendhuis zit vol contrast, zonder bombarie. Het oogt ingetogen.”


Japans interieur

De eetkamer in origami stijl

Voor een kalmerende Japanse sfeer in huis zorgen de hanglampen in origami-stijl die een zacht licht verspreiden boven de Scandinavische eettafel met zachte rondingen van het tafelblad tot de poot. De simplistische eetkamerstoelen van blank hout nodigen uit om te gaan zitten en bieden gedurende de dag een actieve zithouding. Tijdloos én van nu is de zandkleurige muur die een warme gloed over de serene eetkamer strijkt.

Japans interieur

Japandi woonkamer spanning, geen sensatie

Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: het contrastenspel in deze woonkamer is spannend, zonder te overweldigen. Precies zoals een Japandi interieur is bedoeld. Zo trekt de royale hoekbank direct je aandacht, maar maken de organische vormen ‘m zacht en uitnodigend. De ronde vormen van de bank komen terug in de salontafel, accessoires, kunst aan de wand en het vloerkleed via Home Fashion en geven de verder strakke lijnen van de woonkamer een lieflijke en uitnodigende uitstraling. ‘Harde’ materialen zoals het beton grijze behang op de wand worden verzacht door zachte aaibare stoffen in specerijtinten.

Japans interieur
Japandi interieur
Japans interieur
Japandi interieur

Japandi slaapkamer Puur natuur

Met oog voor de natuur is het volledig duurzame Auping Essential bed in de slaapkamer van de woonstijl Japandi ontworpen. Het ranke design frame met subtiele rondingen en uitnodigend beddengoed in zachte wit- en groentinten voelen als een warme omhelzing. Het abstracte XL wandkleed met Japanse Yin Yang print boven het bed geeft deze sobere slaapkamer pit. De cirkel wordt herhaald in de schemerlamp, het vloerkleed en de kruk, wat voor eenheid en rust zorgt in de slaapkamer. Het vele hout en riet in de slaapkamer omarmen de natuur en nemen je mee naar buiten!

woonstijl Japandi
woonstijl Japandi
woonstijl Japandi
woonstijl Japandi
woonstijl Japandi

Ontdek alles voor een Japandi interieur

Ontdek alle meubels voor een Japandi interieur bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design.

winkel & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels