Skip to content

Traagschuim matrassen van alle bekende slaapmerken

Ervaar alle traagschuim matrassen in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Filteren Filter & Sorteer
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 1
 • comfort 0
 • prijs 0
 • acties 0
 • maat 0
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Slaap Experience Centers

Ontdek alle bekende slaapmerken onder één dak in de Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal! Met Auping, Tempur, Vandyck en meer!

adres & openingstijden

Slaapadvies In de winkels

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert!

maak afspraak

Ontspan met ’n traagschuim matras

Welkom in de wondere wereld van traagschuim matrassen, waar comfort en ondersteuning hand in hand gaan. Of je nu een zijslaper, buikslaper of een rugslaper bent: een traagschuim matras past zich moeiteloos aan en biedt de perfecte slaapervaring! Bezoek onze Slaap Experience Centers in Zutphen & Veenendaal of ontdek online onze ruime collectie aan traagschuim matrassen van topkwaliteit.

Wat is traagschuim?

Traagschuim is een zeer comfortabel schuimrubber dat zich perfect aansluit aan je lichaam en daardoor drukpunten vermindert. Daarnaast heeft traagschuim een goed ventilerende werking én lange levensduur: een traagschuim matras of kussen gaat gemiddeld 10 jaar mee! De traagschuim matrassen uit de collectie van Eijerkamp worden met de grootste zorg en aandacht geproduceerd. Bovendien bieden onze slaapexperts een uitstekende service en staan zij altijd voor je klaar voor vragen en opmerkingen.

Voordelen van traagschuim

Een traagschuim matras is niet alleen comfortabel, maar biedt ook talloze voordelen voor je gezondheid. Het materiaal vermindert de druk op je lichaam en bevorder de bloedcirculatie, wat zorgt voor een betere nachtrust en minder pijnklachten. Daarnaast is het hypoallergeen en houdt het geen stof en vuil vast, wat ideaal is voor mensen met allergieën. Maar heb je het ‘s nachts vaak warm? Dan kun je beter voor een ander matras kiezen zoals bijvoorbeeld ‘n pocketvering matras.

Persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts

Bij Eijerkamp vind je online en in onze Slaap Experience Centers in Zutphen & Veenendaal een gevarieerd aanbod traagschuim matrassen, van bekende slaapmerken als Auping en Tempur! Máár de keuze voor een comfortabel matras is zeer persoonlijk. Wil je persoonlijk slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze Eijerkamp slaapexperts helpen je bij het kiezen van een matras dat perfect aansluit op jouw lichaam en slaapgewoontes. Want van lekker slapen wordt iedereen blij!

Lees meer