• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Topmatrassen

Topmatrassen

Topmatrassen

Een topmatras zorgt voor extra bescherming en een langere levensduur van het matras. Daarnaast biedt een topdekmatras u extra ligcomfort en het verhoogt de instaphoogte van het bed. Onze collectie bestaat uit matrastoppers in verschillende maten en materialen, zoals koudschuim en latex. Kom proefliggen op de topmatrassen in Zutphen of Veenendaal! Lees verder >

Topmatrassen: een extra comfortabele laag

Voordelen van een topmatras

Een topmatras zorgt ervoor dat uw matras langer mee gaat! Naast de extra bescherming en lange levensduur zorgt de zachte laag voor extra ligcomfort, terwijl u de ondersteuning van het matras duidelijk blijft voelen. Daarnaast is een topdekmatras eenvoudig om te keren, wat de hygiëne bevordert. Ook wordt de instaphoogte met een paar centimeter verhoogt, voor gemakkelijk in en uitstappen. In onze collectie vindt u topmatrassen van diverse toonaangevende slaapmerken als Tempur en Auping.  

Slapen naar wens

Bij Eijerkamp vindt u oplegmatrassen in verschillende diktes, van 3 cm tot 11 cm. Van een latex topper tot een topmatras van koudschuim of traagschuim. Perfect voor ieders individuele slaapwensen. Zoals het tweezijdige Tempur Comfort topdekmatras, met twee verschillende warmte belevenissen, voor warm of koel slapen. En wilt u de hoogte van het bed gelijk houden, maar toch een zachte laag over uw matras? Wat dacht u van een topmatras van Auping?

Topmatras kopen bij Eijerkamp

Op zoek naar een nieuw topmatras? Vraag een offerte aan of kom proef liggen in een van onze winkels, waar we u daarnaast graag voorzien van persoonlijk advies. Vind een topmatras dat bij uw wensen aansluit en geniet van een heerlijke zorgeloze nacht!