Skip to content
Auping Prestige Natural Topmatras
Auping Prestige Natural Topmatras
Vergroten
  • Auping Prestige Natural Topmatras
1/4
Item 1 of 4

Auping Prestige Natural Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Prestige Natural Topmatras

Ervaar ultiem ligcomfort op de Auping Prestige Natural Topper, met een kern van Latex Pura. Dit materiaal bestaat voor 50% uit natuurlatex, een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal dat duurzaam wordt geproduceerd en exclusief voor Auping wordt gemaakt. Latex Pura voelt extra zacht en veerkrachtig aan. Het gaatjespatroon van het materiaal zorgt daarnaast voor een uitstekende ventilatie.

Voorzien van een gouden bies aan de boven- en onderzijde en een fixeersysteem, zodat de topper aan de matras bevestigd kan worden.

Eigenschappen Auping Prestige Rich:
- Kern: geperforeerd Latex Pura (50% natuurlatex)
- Bovenkant: breisel: 36% viscose, 64% polyester
- Onderkant: 100% polyester (doorlatend materiaal)
- Comfort: stevig
- Standaard voorzien van afritsbare en wasbare tijk
- Allergievrij: de topper bevat geen wol
- Hoogte: 10 cm
- Levensduur 5 tot 6 jaar

Prestige Natural is leverbaar in breedtes variërend tussen 80 en 200 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. Ook mogelijk in een splittopper variant. Leverbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en Visco.

Laat je deskundig adviseren in onze Auping Studio bij Eijerkamp in Zutphen of Auping Studio bij Eijerkamp Veenendaal over de Prestige Natural topper.