Skip to content
Auping Prestige Natural Topmatras
Auping Prestige Natural Topmatras
Van 1375.- Voor 1237.50
Vergroten
  • Auping Prestige Natural Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Auping Prestige Natural Topmatras

Van 1375.- Voor 1237.50
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Actie Auping 10% World Sleep Day korting

Profiteer nu van 10% korting tijdens de World Sleep Days op de complete Auping Collectie in onze Auping Store's bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal!

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Prestige Natural Topmatras

Ervaar ultiem ligcomfort op de Auping Prestige Natural Topper, met een kern van Latex Pura. Dit materiaal bestaat voor 50% uit natuurlatex, een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal dat duurzaam wordt geproduceerd en exclusief voor Auping wordt gemaakt. Latex Pura voelt extra zacht en veerkrachtig aan. Het gaatjespatroon van het materiaal zorgt daarnaast voor een uitstekende ventilatie.

Voorzien van een gouden bies aan de boven- en onderzijde en een fixeersysteem, zodat de topper aan de matras bevestigd kan worden.

Eigenschappen Auping Prestige Rich:
- Kern: geperforeerd Latex Pura (50% natuurlatex)
- Bovenkant: breisel: 36% viscose, 64% polyester
- Onderkant: 100% polyester (doorlatend materiaal)
- Comfort: stevig
- Standaard voorzien van afritsbare en wasbare tijk
- Allergievrij: de topper bevat geen wol
- Hoogte: 10 cm
- Levensduur 5 tot 6 jaar

Prestige Natural is leverbaar in breedtes variërend tussen 80 en 200 cm en in de lengtematen 200, 210 en 220 cm. Ook mogelijk in een splittopper variant. Leverbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en Visco.

Laat je deskundig adviseren in onze Auping Studio bij Eijerkamp in Zutphen of Auping Studio bij Eijerkamp Veenenendaal over de Prestige Natural topper.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1545082
Breedte 180 cm
Hoogte 10 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Latex
Kleur wit
Comfort Stevig
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer