Skip to content
Auping Criade Square Boxspring
Auping Criade Square Boxspring
Vanaf 2630.-
Vergroten
  • Auping Criade Square Boxspring
1/18
Item 1 of 18

Auping Criade Square Boxspring

Vanaf 2630.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Criade Square Boxspring

De Auping Criade boxspring combineert stijlvolle vormgeving met techniek. Met dank aan zij bijzonder luchtige design van het krachtige frame dat het Auping model karakter geeft, is deze boxspring bekroond tot Goed Industrieel Ontwerp. De Criade van Auping bestaat uit een spiraalbodem, boxspringbodem, matras en topper. De strak gestoffeerde matrassen zijn voorzien van DPPS pocketveren en zijn met aandacht voor detail afgestemd. In deze Auping boxspring wordt vormgeving op het hoogte niveau gecombineerd met techniek waarin persoonlijk comfort en smaak centraal staan. Zo ontwerp je gemakkelijk een boxspring passend bij elke woonstijl: van klassiek tot modern.

Voordelen Auping Criade boxspring
De 80% open structuur van de AVS spiraalbodem van Auping zorgt gedurende de nacht voor een optimale ventilatie. Door de toepassing van DPSS pocketveren en het unieke Auping 3D breisel vormt de boxspring zich daarnaast moeiteloos naar de contouren van het lichaam. Hierdoor wordt men gedurende de hele nacht op ergonomische wijze ondersteund. Doordat de hoes van de hoogwaardige topmatras afritsbaar en wasbaar is, geniet je daarnaast altijd van een fris en schoon bed.

Auping Criade passend bij de slaapwensen
De Auping Criade boxspring is verkrijgbaar als eenpersoons- en tweepersoonsboxspring in diverse afmetingen. Variërend van 80 cm breed tot 220 cm lang. Natuurlijk in combinatie met een bijpassende matras en topper in diverse comforttypes. Indien gewenst is de boxspring uit te voeren met een, handmatig of elektrisch te bedienen, verstelbare rug, verstelbare rug en benen of zelfs met verstelbare rug, benen en nek. Optioneel is de boxspring daarnaast te voorzien van de Criade LED leeslamp, te bevestigen op elke gewenste plek aan het frame van het bed.

Hoofdbord van de Auping Criade
De veelzijdige mogelijkheden maken het mogelijk een Auping Criade te ontwerpen die niet alleen naadloos aansluit op de persoonlijke comfortwensen, maar ook op de interieurwensen. Naast getoond model met hoofdbord Square is de Criade uit te voeren met diverse andere hoofd- en voetborden in verschillende hoogtes, hoogwaardige stoffen en kleuren. Het frame van boxspring Criade is daarnaast verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren poedercoating.

Persoonlijk slaapadvies
Ontdek de talloze moelijkheden van de Auping Criade boxspring in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen en de Auping Studio bij Eijerkamp in Veenendaal. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

Auping Criade Square Boxspring
Auping Criade Square Boxspring