Skip to content
Vergroten
  • Auping Noa Bed
1/19
Item 1 of 19

Auping Noa Bed

Vanaf 2505.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Noa Bed

Het ontwerp van bed Noa van Auping komt van de hand van de Deense designer Eva Harlou. Haar typisch Scandinavische gevoel voor functie, vorm en elegantie zie je terug in het ontwerp. Het bed heeft een klassieke uitstraling, maar dan in een modern jasje. Het opengewerkte hoofdbord en de afgeronde vormen geven Noa het zachte gevoel dat je zoekt voor in de slaapkamer. Door de wielen aan de hoofdzijde lijkt het bed als het ware weg te kunnen rijden, echter maken deze het mogelijk om het bed gemakkelijk te verplaatsen indien nodig. Het hoge hoofdbord krult om het bed heen waardoor je er lekker tegen aan kunt zitten met een kop koffie. 

Mogelijkheden
Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren die zijn geïnspireerd op de natuur. Ook is het mogelijk bed Noa te voorzien van een volledig dicht hoofdbord. Indien je liever geen wielen aan het bed hebt kan Noa ook uitgevoerd worden met vier tapse poten. Noa is zowel verkrijgbaar als 1 en 2-persoons ledikant.

Ontdek de talloze mogelijkheden van Auping bed Noa in onze Auping Studio bij Eijerkamp in Zutphen en in onze Auping Studio in Veenendaal. Onze slaapexperts staan klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1624681
Breedte 140 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Hout
Kleur Midnight Black
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Noa serie Bekijk ook Meer uit deze serie