Skip to content
Auping Noa Bed
Auping Noa Bed
Vanaf 2985.-
Vergroten
  • Auping Noa Bed
1/19
Item 1 of 19

Auping Noa Bed

Vanaf 2985.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Noa Bed

Het ontwerp van bed Noa van Auping komt van de hand van de Deense designer Eva Harlou. Haar typisch Scandinavische gevoel voor functie, vorm en elegantie zie je terug in het ontwerp. Het bed heeft een klassieke uitstraling, maar dan in een modern jasje. Het opengewerkte hoofdbord en de afgeronde vormen geven Noa het zachte gevoel dat je zoekt voor in de slaapkamer. Door de wielen aan de hoofdzijde lijkt het bed als het ware weg te kunnen rijden, echter maken deze het mogelijk om het bed gemakkelijk te verplaatsen indien nodig. Het hoge hoofdbord krult om het bed heen waardoor je er lekker tegen aan kunt zitten met een kop koffie. 

Mogelijkheden
Het bed kan afgewerkt worden in 6 beitskleuren die zijn geïnspireerd op de natuur. Ook is het mogelijk bed Noa te voorzien van een volledig dicht hoofdbord. Indien je liever geen wielen aan het bed hebt kan Noa ook uitgevoerd worden met vier tapse poten. Noa is zowel verkrijgbaar als 1 en 2-persoons ledikant.

Ontdek de talloze mogelijkheden van Auping bed Noa in onze Auping Studio bij Eijerkamp in Zutphen en in onze Auping Studio in Veenendaal. Onze slaapexperts staan klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies!

Auping Noa Bed
Auping Noa Bed
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Meer uit de Noa serie Bekijk ook
Meer uit de Noa serie Bekijk ook