Skip to content

Design Interieur

Het design interieur anno nu kenmerkt zich door een rustige basis in vergrijsde naturellen en groentonen waarin de vormen en materialen van iconische design meubels spreken!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp

Design iconen Van Europese bodem

Met strakke lijnen en vormen in de basis is er in het design interieur ruimte voor een spannende mix van Dutch, Scandinavisch en ander Europees design! Met liefde ontworpen en vervaardigd uit veelal duurzame materialen die een leven lang meegaan. Verzamel in het design interieur wereldberoemde designklassiekers en mix ze met iconen van de toekomst. De persoonlijk en huiselijke sfeer ontstaat door de losse styling, een variatie van abstracte kunst en bijzondere objecten. Het fluorescerende geel geeft net de kick die het design interieur vernieuwend maakt!

Design woonkamer Combinatie van esthetiek & comfort

Esthetiek, functionaliteit en comfort zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in het design interieur: een design meubel of interieur is niet alleen een lust voor het oog maar is ook uiterst functioneel en voorziet in subliem comfort. Om een design inrichting helemaal naar wens te maken, zijn veel meubels volledig zelf samen te stellen dankzij een breed scala aan mogelijkheden. Met de keuze uit verschillende elementen, rijke stof- en leersoorten en tal van kleuren is de compositie en het uiterlijk van jouw design meubel te personaliseren. Ook als het gaat om comfort zijn er vaak veel opties: veel design merken bieden de mogelijkheid de zitdiepte of de zithoogte van een bank of fauteuil op de persoonlijke comfortwensen af te stemmen.

Accessoires & verlichting

Een designinterieur is niet compleet zonder de toevoeging van bijzondere design accessoires en statement verlichting. De hanglampen boven de eettafel zijn ware kunstobjecten en geven een bijzonder schouwspel van licht op het plafond en de wanden.

Woonstijl Design

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Salie Groen
  Flexa
  Salie Groen
 • Flexa Cornflower Field
  Flexa
  Cornflower Field
 • Flexa Dashy Stone
  Flexa
  Dashy Stone
 • Flexa Puur Hardsteen
  Flexa
  Puur Hardsteen

Oog voor detail In het design interieur

Van opvallende 3D stoffering tot contrasterende bies, gekleurd staal of een in het oog springend onderstel: de meubels het in design interieur zijn stuk voor stuk voorzien van bijzondere details die de design bank, fauteuil of eethoek een geheel eigen persoonlijkheid geven. Of, zoals het iconische designer echtpaar Charles & Ray Eames het ooit uitlegde: ‘De details zijn niet enkel details, ze maken het design in het design interieur.’

Innovatieve technologie Functioneel design

Van bioscoop tv-ervaring tot optimale audiobeleving: technologie en design gaan hand en hand. Functionele designitems zijn een waardevolle toevoeging in het design interieur. Ze maken het alledaagse leven in huis net een beetje makkelijker. Het Spectral Air tv-meubel bijvoorbeeld. Dit ranke wandmeubel is niet alleen een lust voor het oog maar is dankzij de combinatie met hoogwaardige audio ook functioneel gezien een fijne aanwinst. Met speciale opbergruimte voor audioapparatuur word je bovendien niet afgeleid door losse kabels en apparaten in huis.