Skip to content
Vergroten
  • Leolux Cream Fauteuil
1/36
Item 1 of 36

Leolux Cream Fauteuil

Vanaf 3050.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Cream Fauteuil

Fauteuil Cream van het toonaangevende meubelmerk Leolux is een combinatie van comfort en klasse, ontworpen door Studio Truly Truly. Kenmerkend aan deze stijlvolle draaifauteuil is de houten kuip gebogen onder de zitting. Deze uitvoering zorgt voor een tintje extra elegantie bij de relaxstoel. Verder is relaxfauteuil Cream uitgevoerd met een comfortabele hoofdsteun, zo ontspan je optimaal. Voor nog meer comfort is deze fauteuil leverbaar met een bijpassende poef.

Draaifauteuil Cream is geheel naar eigen woonwensen samen te stellen. Cream is leverbaar twee uitvoeringen, één met neigmechaniek waarbij de stoel meebeweegt naar achter en één zonder deze techniek. Combineer diverse soorten hout met hoogwaardige stof- en leersoorten en creëer daarmee jouw eigen perfecte fauteui. Daarnaast is de draaivoet van Cream verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en is de zithoogte en hoofdkussen af te stellen naar eigen wens.

Ontdek de mogelijkheden van fauteuil Cream van Leolux in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!
Leolux Cream Fauteuil
Leolux Cream Fauteuil