Skip to content
Leolux Gyon Eetkamerstoel
Leolux Gyon Eetkamerstoel
Vanaf 1050.-
Vergroten
  • Leolux Gyon Eetkamerstoel
1/15
Item 1 of 15

Leolux Gyon Eetkamerstoel

Vanaf 1050.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Gyon Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Gyon van Leolux is een ontwerp van designer Christian Werner uit 2021. Dit simplistisch vormgegeven ontwerp is volledig opgebouwd uit basisvorm waarmee Werner het ontwerp heeft teruggebracht tot zijn kern. De Gyon stoel valt op dankzij zijn elegante uitstraling die zijn uitmuntende zitcomfort al in een oogopslag weerspiegelt.

Dankzij de vele keuzemogelijkheden is het eenvoudig mogelijk eetkamerstoel Gyon van Leolux op de persoonlijke wensen af te stemmen. Zo is deze design eetkamerstoel leverbaar met een hoge of lage rugleuning. Met de keuze uit diverse hoogwaardige materialen en optioneel te kiezen duo-stoffering krijgt het ontwerp in een handomdraai een unieke draai. Combineer met een onderstel naar wens voor de finishing touch.

Ervaar het zitcomfort en ontdek de mogelijkheden van Leolux eetkamerstoel Gyon in de Leolux Brandstores bij Eijerkamp. Onze adviseurs helpen je graag.

Leolux Gyon Eetkamerstoel
Leolux Gyon Eetkamerstoel