Skip to content
Artifort Shark Eetkamerstoel
Artifort Shark Eetkamerstoel
Vanaf 755.-
Vergroten
  • Artifort Shark Eetkamerstoel
1/16
Item 1 of 16

Artifort Shark Eetkamerstoel

Vanaf 755.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Artifort Shark Eetkamerstoel

Shark eetkamerstoel van Artifort is een ontwerp van Rene Holten. Ondanks de naam, die de stoel te danken heeft aan het roofdier, biedt deze stoel optimaal zitcomfort. Mede dankzij de extra steun in de rug.

De eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en het onderstel is verkrijgbaar als slede of een vierpoot.

Kom proef zitten op de Artifort Shark eetkamerstoel in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1567580
Breedte 60 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 46 cm
Materiaal Stof
Kleur Grijs
Kleur onderstel Zwart
Merk Artifort
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer