Skip to content
Artifort Clarion Eettafel
Artifort Clarion Eettafel
Vanaf 2162.-
Vergroten
  • Artifort Clarion Eettafel
1/10
Item 1 of 10

Artifort Clarion Eettafel

Vanaf 2162.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Clarion Eettafel

Clarion van Artifort: een moderne eettafel, ontworpen door de Artifort Design Group in 2019. Deze design tafel wordt gekenmerkt door zijn symmetrische karakter dat de tafel te danken heeft aan de twee trompetvormige elementen waaruit het ontwerp is opgebouwd.

Het tafelblad van eetkamertafel Clarion van Artifort is uit te voeren in verschillende vormen: rond, ovaal of pilvormig en springt in het oog door de bol gefreesde tafelrand. Het blad wordt ondersteund door een, nagenoeg aan het blad identieke, trompetvoet in metaal.

Eettafel Clarion van Artifort is verkrijgbaar met een blad van massief eikenhout, eikenfineer multiplex in standaard olieafwerking of eikenfineer multiplex met een HPL Nano-afwerking. Het onderstel van de tafel is af te werken in één van de Artifort structuur poedercoatkleuren.

Ontdek de mogelijkheden van eettafel Clarion van Aritfort in onze woonwinkel in Zutphen. Onze adviseurs voorzien je graag van een persoonlijk advies.

Artifort Clarion Eettafel
Artifort Clarion Eettafel