Skip to content
Leolux Tico Eettafel
Leolux Tico Eettafel
Vanaf 2525.-
Vergroten
  • Leolux Tico Eettafel
1/9
Item 1 of 9

Leolux Tico Eettafel

Vanaf 2525.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Tico Eettafel

Een niet alledaags ontwerp dat opvalt door zijn pompeuze onderstel: eettafel Tico van Leolux. Een ontwerp van Beck Design uit 2021 met grote toegevoegde functionele én esthetische waarde. In het oog springend zijn de afgeronde hoeken die subliem worden omarmd door de elegante aluminium poten die naadloos meebuigen met de curve van het tafelblad. 

De Tico eettafel voelt zich in werkelijk iedere woonruimte thuis: een grote veelzijdigheid in lengtes en breedtes maakt het ontwerp eenvoudig naar eigen wens en passende afmetingen samen te stellen. Tevens is deze Leolux eettafel uit te voeren in een scala van materialen en kleuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontdek de talloze mogelijkheden van Leolux eettafel Tico nu in de Leolux Brandstore bij Eijerkamp in Zutphen. Onze adviseurs vertellen je graag over de vele opties.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1649411
Breedte 90 cm
Hoogte 75 cm
Lengte 160 cm
Materiaal Hout, Aluminium
Materiaal onderstel Aluminium
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Zwart
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer