Skip to content
Bert Plantagie Pedro Eettafel
Bert Plantagie Pedro Eettafel
Vanaf 1566.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Pedro Eettafel
1/6
Item 1 of 6

Bert Plantagie Pedro Eettafel

Vanaf 1566.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Pedro Eettafel

Eettafel Pedro uit de collectie van bert plantagie is een keramieken tafel met een tijdloos design. Bijzonder aan dit model is het tafelblad dat lijkt te zweven op het vierpotige onderstel, wat zorgt voor een luchtig design. Het tafelblad en onderstel van Pedro zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hiernaast is de tafel beschikbaar in diverse afmetingen en is er keuze uit verschillende poten.

Bewonder eettafel Pedro van bert plantagie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag nu een online offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1520175
Breedte 100 cm
Hoogte 77 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Keramiek
Kleur grijs
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Klassiek
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen