Skip to content
Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel
Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel
Vanaf 496.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel
1/11
Item 1 of 11

Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel

Vanaf 496.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Flip van bert plantagie: een comfortabele omarming met retro knipoog. De design fauteuil is ontworpen door Jan Jannes Dijkstra voor het Nederlands design merk. De zachte rondingen omarmen het lichaam met het comfortabele, volumineuze zitvlak en een royaal onderstel. 

Flip is volledig naar wens samen te stellen: met of zonder diverse armleggers- en leuningen, in vele rijke stof- en leersoorten, in speelse duo stoffering en met mooie contrasterende stiknaden. Het gepoedercoate frame is uit te voeren in een breed scala van lakkleuren of RVS. Standaard voorzien van een verstelbare zitting kan eetkamerstoel Flip in de gewenste positie geplaatst worden. 

Naast de uitvoering zonder armleuningen kan Flip ook uitgevoerd worden als eetkamerstoel met armleuningen in diverse afwerkingen of als fauteuil. Creëer zelf de nieuwe droomstoel of -fauteuil!

Kom proefzitten in onze bert plantagie stores en ontdek alle mogelijkheden van eetkamerstoel Flip. Onze merken experts adviseren je graag!

Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel
Bert Plantagie Flip Eetkamerstoel