Skip to content
Bert Plantagie Flip Barkruk
Bert Plantagie Flip Barkruk
Vanaf 563.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Flip Barkruk
1/4
Item 1 of 4

Bert Plantagie Flip Barkruk

Vanaf 563.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Flip Barkruk

Barkruk Flip is een ontwerp van Jan Jannes Dijkstra voor bert plantagie. Een volumineus zitvlak en zacht gebogen rugleuning geven de stoel een retro knipoog, terwijl je wordt ondersteund door het slanke onderstel. 

De Flip barstoel biedt talloze mogelijkheden: dankzij diverse stof- en leeropties stel je de ideale barkruk eenvoudig naar wens samen. Ga bijvoorbeeld voor een speelse duo stoffering met contrasterende stiknaden. Het frame is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren poedercoating of RVS afwerking, én in twee verschillende zithoogtes.

Naast getoonde uitvoering zonder armleuningen kan barstoel Flip ook met diverse armleggers- en leuningen en in vele rijke stof- en leersoorten worden uitgevoerd. Daarnaast is Flip er ook als fauteuil en eetkamerstoel. 

Kom proefzitten in de bert plantagie stores in Zutphen en Veenendaal en ontdek alle mogelijkheden van bert plantagie Flip, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bert Plantagie Flip Barkruk
Bert Plantagie Flip Barkruk