Skip to content
Bert Plantagie Kiko Barkruk
Bert Plantagie Kiko Barkruk
Vanaf 485.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Kiko Barkruk
1/15
Item 1 of 15

Bert Plantagie Kiko Barkruk

Vanaf 485.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Kiko Barkruk

Met barkruk Kiko van bert plantagie kan je eindeloos combineren! De stoel kenmerkt zich door een luchtig industrieel frame, dat doorloopt in de achterzijde van de rug. Geniet van een heerlijk zitcomfort op de Kiko door de rijkelijk beklede zitkussen en de rugleuning die zich naar jouw lichaam vormt. Barstoel Kiko is leverbaar in meer dan 200 prachtige leer- en stofsoorten, of kies voor een duo-stoffering. De stiknaden kunnen uitgevoerd worden in ton-sur-ton of contrasterende kleuren of kies voor sierknopen in de rugleuning.

Het frame van de Kiko wordt standaard geleverd in antraciet, daarnaast kun je kiezen uit diverse lak- en RAL-kleuren en glans chroom. De barstoel is leverbaar in zowel een lage als hoge uitvoering, eventueel met armleuningen en dikkere kussens voor verhoogd zitcomfort. Tevens is Kiko verkrijgbaar als eetkamerstoel.

Ontdek de mogelijkheden van barkruk Kiko in onze bert plantagie brandstores in Veenendaal en Zutphen.
Bert Plantagie Kiko Barkruk
Bert Plantagie Kiko Barkruk