Skip to content
Bert Plantagie Eris Eettafel
Bert Plantagie Eris Eettafel
Vanaf 2330.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Eris Eettafel
1/16
Item 1 of 16

Bert Plantagie Eris Eettafel

Vanaf 2330.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Eris Eettafel

Eettafel Eris uit de collectie van Bert Plantagie is een tafel met karakter. Dit komt door de combinatie van de hoekige, stoere tafelpoten in combinatie met het ovaalvormige tafelblad. De bijzondere tafelpoten zorgen vanuit iedere kijkhoek voor een ander, bijzonder samenspel.

Mogelijkheden
Eettafel Eris is verkrijgbaar in 6 verschillende afmetingen en met een rechthoekig, ellips of superellips vormig tafelblad. Afhankelijk van de grootte van het tafelblad worden de poten symmetrisch of asymmetrisch geplaatst. Voor het blad heb je de keuze uit verschillende houtsoorten welke ook weer in verschillende lak of olietinten kunnen worden afgewerkt. Tevens is het mogelijk te kiezen tussen een bladdikte van 3 of 4 cm. De tafel kan dus precies samengesteld worden naar jouw persoonlijke voorkeuren!

Ontdek de mogelijkheden van eettafel Eris van Bert Plantagie in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal, onze collega’s voorzien je graag van deskundig advies!

Bert Plantagie Eris Eettafel
Bert Plantagie Eris Eettafel