Skip to content
Metaform Orfis Eettafel
Metaform Orfis Eettafel
Vanaf 3295.-
Vergroten
  • Metaform Orfis Eettafel
1/17
Item 1 of 17

Metaform Orfis Eettafel

Vanaf 3295.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Metaform Orfis Eettafel

Elegant en veelzijdig: eettafel Orfis van het Nederlandse merk Metaform is een stijlvolle designtafel met ongekend veel mogelijkheden om volledig naar eigen wens samen te stellen.

Het ontwerp van de Orfis wordt gekenmerkt door de sierlijke, ronde vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Om de hoge kwaliteit en een uiterst gedetailleerde afwerking te garanderen worden de frames van deze tafel in eigen fabriek gelast en afgewerkt. Hetzelfde geldt wanneer wordt gekozen voor een ontwerp met keramisch bovenblad: deze tafelbladen worden door Metaform ontwikkeld en geproduceerd in eigen fabriek.

Eettafel Orfis heeft talloze uitvoeringsmogelijkheden. Mede doordat Metaform in eigen huis produceert is volledig maatwerk mogelijk. Met een ruime keuze aan afmetingen en materialen stel je de tafel volledig naar wens samen. Orfis is uit te voeren met een blad van keramiek, HPL Fenix (kunststof), massief hout en glas. Het onderstel is verkrijgbaar in RVS of gelakt staal dat is af te werken in alle RAL-kleuren.

Ontdek de mogelijkheden van eettafel Orfis van Metaform in onze woonwinkels!

Metaform Orfis Eettafel
Metaform Orfis Eettafel