Skip to content

Slaapkamer Alles voor een goede nachtrust

Ontdek in de Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal alle bekende slaapmerken, zoals Auping, Tempur, Svane, Serta en meer!

Auping Royal
Bedden 95 jaar Specials
Bedden 95 jaar Specials
Bedden 95 jaar Specials
Alle bekende slaapmerken Onder één dak
Bekijk alle 150 merken

  • Auping bij Eijerkamp
  • Tempur
  • Serta
  • Svane
  • Vandyck
  • Hulsta
  • Nolte
  • Essenza
  • Swiss Sens
  • Schramm

Slaap Experience Centers in Zutphen & Veenendaal

In het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen en het Slaap Center bij Eijerkamp Veenendaal vind je alle bekende slaapmerken onder één dak om heerlijk te kunnen slapen en fris weer op te staan: van een goed bed tot comfortabele boxspring, het juiste matras, ondersteunend hoofdkussen en zacht dekbed.  En (maatwerk) garderobekast, nachtkastjes en de nieuwste collecties trendy dekbedovertrekken en hoeslakens voor een stijlvolle aankleding van de slaapkamer. Bekijk adres- & openingstijden.

slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert. Met voordeel op bekende merken als Auping & Tempur!

meer info
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
Slaapkamer Eijerkamp
Slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
Slaapkamer Eijerkamp
Slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp
slaapkamer Eijerkamp

Rondkijken bij Eijerkamp

Slaapkamer inrichten?

De slaapkamer is de ruimte in huis waar je wellicht de meeste uren van de dag doorbrengt. Belangrijk is om een persoonlijke sfeer en rust in de kamer te creëren, zodat je geniet van een heerlijke nachtrust. Bij ons vind je alles voor de inrichting van de slaapkamer: van comfortabele boxsprings en bedden tot stijlvolle en trendy meubels en accessoires!

Alles voor een goede nachtrust

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je brengt hier niet alleen de meeste tijd door, het is ook de plek waar je (weer) volledig tot rust komt en ontspant. Samen met gezond eten en genoeg bewegen, draagt voldoende slapen bij aan een fit en energiek leven. Een comfortabel bed ondersteunt in deze gezonde levensstijl en draagt bij aan goede nachtrust: als je genoeg slaapt, rust je lichaam helemaal uit en herstelt het van alle dagelijkse belastingen. Bij Eijerkamp begrijpen wij dat als geen ander.

Van design bed tot luxe (kingsize) boxspring

Het bed is het belangrijkste meubel in de slaapkamer. Van een landelijk ledikant tot luxe kingsize boxspring en in het oog springend designbed, zoals de Auping Essential. En wat denk je van een bed waarbij je het hoofdeinde en voeteneind helemaal naar wens kunt verstellen? De slaapspecialisten bij Eijerkamp laten je graag alle functionaliteiten en uitvoeringsmogelijkheden zien van onze bedden en boxsprings om jouw slaapkamer zo comfortabel mogelijk te maken.

Garderobekasten (op maat) voor in de slaapkamer

Naast een zeer compleet aanbod van bedden en boxsprings vind je bij Eijerkamp Zutphen een ruime keuze garderobekasten in (speciale) maatvoering, materialen en kleuren van merken als Hülsta, VTH Kasten, Nolte Möbel en Eijerkamp collectie. In de gloednieuwe kastenstudio tonen we praktische maatwerk opbergoplossingen: van een compacte garderobekast tot een XXL inloopkast of een kastsysteem speciaal voor onder een schuine wand. Alle kasten worden in 3D getekend in de Kastontwerp Studio zodat je direct door je nieuwe garderobekast kunt lopen!

Alle bekende slaapmerken onder één dak

Van Auping tot Tempur, Nolte, Hülsta, Schramm en Serta: in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen vind je alle bekende slaapmerken onder één dak. Zo kun je eenvoudig ervaren welk slaapsysteem het beste past bij je slaapwensen, zonder verschillende winkels te hoeven bezoeken. Met een zeer complete Auping Plaza, Auping Select Store, Tempur Studio & Swiss Sense brandstore maken wij van jouw slaapkamer een droomkamer waar je elke dag weer heerlijk uitgerust opstaat!

Bed & bad - Linnen and More & Vandyck Experience Store

In de compleet vernieuwde Linnenshop Bed & Bad – Linnen and More zetten onze slaapexperts graag de puntjes op de i in jouw slaapkamer en badkamer. Met de nieuwste collectie bed- en badmode van merken als Essenza en Beddinghouse, badkameraccessoires en luxe verzorgingsproducten van Meraki en Janzen. Én een Vandyck Experience met de complete collectie bed- en badtextiel, dekbedden en hoofdkussens van het Nederlandse bed- en badmode merk. In de nieuwe Brinkhaus beddenshop geven slaapexperts advies over een goed hoofdkussen of comfortabel dekbed vervaardigd uit hoogwaardige dons, wol, zijde en synthetische vezels. Zodat jij heerlijk kunt ontspannen en slapen in jouw slaapkamer.

Inspirerende catwalk met nieuwste slaapkamertrends

Bij Eijerkamp inspireren we je graag met de nieuwste slaaptrends. Door het hart van het Slaap Experience Center loopt een 40 meter lange catwalk. Een podium voor slaapacties, inspiratie en trends. Deze catwalk eindigt bij de gloednieuwe brandstore van Swisse Sense. Langs de meterslange catwalk zijn alle bekende slaapmerken vertegenwoordigd. Denk aan de nieuwste Auping Plaza, een gloednieuwe brandstore van Tempur, een Vandyck Experience Store en compleet ingerichte slaapstudio’s van Nolte en Hülsta. Én nieuwe, luxe merken zoals Serta en Schramm.

Slaapkamer kopen bij Eijerkamp

Op zoek naar een nieuwe matras, bed of de complete slaapkamer (opnieuw) inrichten? Laat je in het Slaap Experience Center in Zutphen en Slaap Center in Veenendaal inspireren en adviseren: van comfortabel bed tot kingsize boxspring, de juiste slaapondersteuning met een geschikt hoofdkussen en een heerlijk zacht en ademend dekbed. Of het nu gaat om de inrichting van een grote of een kleine slaapkamer we adviseren je graag in elke woonstijl en voor ieder slaapbudget.