• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Slaapkamer

Slaapkamer inrichten?

Complete slaapkamer naar wens!

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in de woning. Een comfortabele plek waar u volledig kunt ontspannen en een gevoel van rust ervaart. Bij Eijerkamp vindt u alle meubels voor de inrichting, binnen elke woonstijl en passend bij elk budget. Zoals bedden, boxsprings, matrassen, kledingkasten en slaapbankenVoor het inrichten van een landelijke slaapkamer, tot de inrichting van een moderne slaapkamer! Alles om een droomkamer naar wens samen te stellen, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Een comfortabel bed of boxspring is het meest essentiële meubel. Wat dacht u van een luxe kingsize bed waarbij u het hoofdeinde en voeteneind kunt verstellen? De slaapspecialisten bij Eijerkamp adviseren u graag om van uw slaapkamer een oase van rust te creëren. 

Meubels en decoratie voor een optimale nachtrust

Bij Eijerkamp vindt u een ruim aanbod slaapkamermeubels  voor de complete inrichting van uw slaapkamer, van comfortabele moderne boxsprings en design bedden, tot ergonomische matrassen, landelijke kledingkasten en stijlvolle garderobekasten. Of wat dacht u van een klassieke ledikant? Bij Eijerkamp vindt u topmerken als Auping en Tempur, zo kunt u onder andere terecht in onze Auping Plaza, Auping Premium Store en Tempur Studio. In onze speciale slaapstudio kunt u uitgebreid proef liggen en staan de bedden en boxsprings sfeervol gepresenteerd met de nieuwste trendy dekbedovertrekken van onder andere Vandyck. Ook de kast in slaapkamers zijn bepalend voor de inrichting. Het is belangrijk dat een slaapkamer ruimte uitstraalt. Multifunctionele meubels besparen ruimte, zoals kasten voorzien van schuifdeuren. Inbouwkasten en inloopkasten zijn ook populaire oplossingen. Met Hülsta kan Eijerkamp iedere slaapkamer precies op maat decoreren. Voor meer slaapkamer inspiratie nodigen wij u graag uit bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal.

Slapen herstelt lichaam en geest!

Een goede nachtrust is bepalend voor uw gezondheid, tijdens de nacht herstelt uw lichaam en geest. Aangezien de slaapkamer een belangrijke ruimte in het interieur is, en u hier heel wat uren doorbrengt, is het van waarde hier aandacht aan te besteden. Natuurlijk verschilt het aantal uren slaap per person per nacht, gemiddeld wordt er vanuit gegaan dat iedere persoon ongeveer acht uur slaap nodig heeft. Heeft u vaak een tekort aan slaap? Een tekort aan slaap kan liggen aan diverse oorzaken, zoals stress, een verkeerde lighouding of andere prikkels. U zult zich al snel futloos, moe, prikkelbaar en emotioneel voelen. Maar teveel slaap is ook niet goed! Wilt u overdag graag even een paar uurtjes slaap pakken? Beperk dit dan tot 30 minuten en niet langer. Komt u ’s avonds moeilijk in slaap? Dan kunt u het beste overdag wakker blijven. Aangezien we gemiddeld een derde van ons leven (!) doorbrengen in de slaapkamer, is een comfortabel matras, bed of boxspring van uiterste belang!  

Slaapadvies bij Eijerkamp: Persoonlijk en professioneel

Heeft u rugklachten of nekklachten na het slapen? Wordt u niet uitgerust wakker? Veel slaapproblemen kunnen opgelost worden met een passend matras en kussen. Onze onafhankelijke fysiotherapeute kan u helpen bij het aanmeten van een passend matras of kussen. Zo geniet u weer van een heerlijke nachtrust. Ook een goed dekbed is belangrijk. Deze moet niet te warm of te koud zijn en geschikt zijn voor een eventuele allergie. Kom langs bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal en doe de persoonlijke dekbeddentest en ontvang dekbed advies.

Slaapkamer kopen bij Eijerkamp

Wilt u graag een complete slaapkamer inrichten en komt u er zelf nog niet helemaal uit? Laat u inspireren en adviseren bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal, in iedere stijl, passend bij de ruimte en uw budget! Of het nu gaat om de inrichting van een grote of een kleine slaapkamer.