Skip to content

VTH kasten bij Eijerkamp

Met de maatwerk kasten van VTH stel je eenvoudig jouw ideale kast volledig naar wens samen

Ewoud Duijndam - de Wilde
VTH kasten Eijerkamp
VTH kasten op maat

Luxe maatwerk voor iedere woonruimte

Een kast op maat die in elke hoek van de kamer past? Met het kastenprogramma van VTH kasten is alles mogelijk! Van inloopkasten tot draaideurkasten, iedere kast wordt zo ontworpen dat de woonruimte zo optimaal mogelijk wordt benut. Met maatwerk tot in detail! Ga voor een schuifdeurkast voor onder een schuine wand of plaats een panoramakast in de lengte van je slaapkamer! En kies uit talloze hang- en legsystemen, mandjes, ruimtebesparende oplossingen en laden met soft close voor eindeloos veel opbergmogelijkheden.

VTH kasten op maat

Stel jouw VTH kast naar wens samen

Met 150 kleuren voor het kastinterieur, 290 mogelijkheden voor schuif- en draaideuren en een volledige vrijheid qua indeling en uitstraling van de kast, ontwerp je de kast die perfect past bij jouw woonwensen! Zo passen de maatwerk opbergers van VTH in iedere woonstijl en elk interieur. Onze Eijerkamp kastspecialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkast!

Een VTH kast op maat? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle mogelijkheden van VTH kasten bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden persoonlijk kastadvies
Eijerkamp woonwinkels