Skip to content

Elementenbanken In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle elementenbanken in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Nieuwe bank? We helpen je graag

Onze interieuradviseurs helpen je graag jouw perfecte bank te vinden!

maak afspraak

Just Enjoy! 7 jaar garantie

Met All in House geniet je 7 jaar zorgeloos van je nieuwe bank, fauteuil of stoel. Een veilige én duurzame keuze. Just Enjoy!

alles over all in house
All in House Eijerkamp

Elementenbanken

Een elementenbank wordt ook wel een modulaire zitbank genoemd: een zitmeubel dat met losse elementen een waardevol geheel vormt. Deze losse elementen kunnen uitgevoerd in diverse afmetingen, waardoor er eindeloos veel zitcombinaties gecreëerd kunnen worden en je nooit aan één opstelling vastzit. Zo kun je gaan voor een rechte bank met losse hocker of een uitgebreide hoekbank met losse elementen dat kan dienen als leefeiland.

Flexibel met losse elementen

Een zitbank met een modulaire functie, biedt flexibiliteit met een praktische functie en creëert sfeer in de woonkamer. De losse zitelementen van de bank worden verbonden met een koppelsysteem, waardoor je in een handomdraai voor een nieuwe look in iedere woonruimte zorgt, ook juist in de kleinere woonkamers. Kies bijvoorbeeld voor een dubbelzijdig ontwerp met twee zitrichtingen: origineel en multifunctioneel!

Een modulaire bank geschikt voor iedere woonkamer

Een losse elementenbank biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren. Kies uit talloze afmetingen en stijlen bij deze modulaire zitbanken. Creëer je eigen ziteiland of ga voor een hoekbank met losse elementen die je ook als rechte zitbank kan neerzetten. De talrijke mogelijkheden zorgen ervoor dat een elementenbank voor iedere woonkamer en woonstijl geschikt is, dus voor iedereen!

Een elementenbank in stof of modulaire bank in leer

Een bankstel met losse elementen kan uitgevoerd worden in diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten. Ga bijvoorbeeld voor een hoekbank met losse zitelementen in een teddy stof of een elementenbank in stoer leer. Liefhebber van een strakke vormgeving en uitblinkend design? Kies dan een elementenbank op pootjes waar de poten uit het zicht worden onttrokken en ervoor zorgen dat de bank gaat zweven.

Modulaire banken kopen bij Eijerkamp

Eijerkamp biedt een uitgebreide collectie aan elementenbanken. Hierbij bepaal jij geheel zelf hoe jouw ideale zitbank eruit komt te zien. De elementenbanken bij Eijerkamp zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, afmetingen, stijlen en materialen van uiteenlopende merken: genoeg keuze voor iedereen! Op zoek naar een tijdloze zitbank met comfort? Ga dan voor een elementenbank van Trendhopper of vtwonen. Liefhebber van design? Neem dan eens een kijkje bij de modulaire banken van EYYE, Gelderland en Montis.

Lees meer