Skip to content
Pode Melloo Hoekbank
Pode Melloo Hoekbank
Vanaf 5350.-
Vergroten
  • Pode Melloo Hoekbank
1/18
Item 1 of 18

Pode Melloo Hoekbank

Vanaf 5350.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Melloo Hoekbank

Hoekbank Melloo van Pode is een ontwerp van Dutch designer Roderick Vos. Inspiratie haalt Vos uit oude en nieuwe productietechnieken. Daarnaast draait het in zijn ontwerpen niet alleen om de vorm, maar ook om het materiaal, de toepassing en de afwerking.

Met de Melloo creëerde de designer een uitnodigend en vriendelijk bankstel dat je creativiteit de vrije loop laat door de vele mogelijkheden. Bijzonder detail: voor het behouden van een rustige en serene uitstraling worden de elementen steeds met slechts één poot aan elkaar gekoppeld! Door de opvallende siersteek wordt de vorm van de Melloo zitbank nog meer benadrukt. Daarnaast zorgt de strakke hoge designpoot voor een luchtig effect.

Mogelijkheden:

Voor de Melloo heb je keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast is de hoekbank leverbaar als 2-zits, 3-zits, 3,5-zits en in diverse andere hoek opstellingen door de modulaire elementen. Liever geen opvallende bies? Kies dan voor een platte bies. Optioneel mogelijk met een extra Melloo kussen en bijpassende poef.

Bewonder de Melloo hoekbank in onze complete Pode brandstores in Zutphen en Veenendaal, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de opstelling naar eigen wens.

Pode Melloo Hoekbank
Pode Melloo Hoekbank
Meer uit de Melloo serie Bekijk ook Meer uit deze serie