Skip to content
Pode Insert Hoekbank
Pode Insert Hoekbank
Vanaf 4570.-
Vergroten
  • Pode Insert Hoekbank
1/8
Item 1 of 8

Pode Insert Hoekbank

Vanaf 4570.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Insert Hoekbank

De Pode Insert hoekbank, ontworpen door de Nederlandse designer Jet Dircks in 2008. De ontwerper is Hoofd Product Developer van het designmerk en haar creaties kenmerken zich als pure meubels met functionele eigenschappen. De strakke design bank krijgt een nonchalante uitstraling door de royale zit- en rugkussens en de brede armleuning die aan één zijde op een sierlijke wijze samenkomt met de zitting van de bank.

Stel de Insert naar wens samen

Bank Insert is leverbaar als loveseat, 2-zits-, 3-zits, 3, 5-zits en door de diverse elementen stelt u een hoekbank naar wens samen. U heeft keuze uit diverse rijke stofsoorten, zoals Kvadrat en Ploeg en prachtige hoogwaardige leersoorten. Het onderstel is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen, Basiq of Needle, in diverse Epoxy-, lak- en houtkleuren. Daarnaast is de bies van de Insert bank leverbaar in stof en leer, in contrasterende of ton-sur-ton kleuren en is de zithoogte met 2 cm te verhogen.

Ervaar hoekbank Insert van Pode in een van onze winkels en laat u adviseren over de mogelijkheden.