Skip to content
Vergroten
  • Pode Spot Poef
1/11
Item 1 of 11

Pode Spot Poef

Vanaf 550.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Actie Pode Spot fauteuil tot 255.- voordeel

Ontvang nu bij aankoop van fauteuil Spot uit de collectie van Pode tot 255.- voordeel in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Bijvoorbeeld: 

  • Fauteuil Spot One in stof Fresco van 1665.- voor 1575.-, je voordeel is 90.-;
  • Fauteuil Spot Two in leer Fusion van 2150.- voor 1895.-, je voordeeel is 255.-.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pode Spot Poef

Poef Spot van Pode is een toevoeging op de gelijknamige fauteuil naar het ontwerp van designer Thijs Smeets. De organische vorm van de hocker sluiten naadloos aan bij de vormgeving van de fauteuil en vormen zo samen een prachtig, comfortabel geheel. Poef Spot is, net als fauteuil Spot, te voorzien van twee verschillende bekledingen en uit te voeren met een poot in eikenhout of aluminium.

Ontdek de mogelijkheden van fauteuil Spot van Pode in onze woonwinkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634629
Breedte 55 cm
Hoogte 42 cm
Materiaal Stof
Kleur Red
Merk Pode
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Spot serie Bekijk ook Meer uit deze serie