Skip to content
Vergroten
  • Pode Melloo Bank
1/17
Item 1 of 17

Pode Melloo Bank

Vanaf 3075.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Melloo Bank

Designbank Melloo van Pode is een ontwerp van Dutch designer Roderick Vos. Inspiratie haalt Vos uit oude en nieuwe productietechnieken. Daarnaast draait het in zijn ontwerpen niet alleen om de vorm, maar ook om het materiaal, de toepassing en de afwerking.

Met de Melloo creëerde de designer een uitnodigend en vriendelijk bankstel dat uw creativiteit de vrije loop laat door de vele mogelijkheden. Bijzonder detail: voor het behouden van een rustige en serene uitstraling worden de elementen steeds met slechts één poot aan elkaar gekoppeld!

Door de prachtige opvallende siersteek wordt de vorm van de Melloo zitbank nog meer benadrukt. Daarnaast zorgt de strakke hoge designpoot voor een luchtig effect.

Mogelijkheden:

Voor de Melloo heeft u keuze uit verschillende prachtige stoffen en leersoorten. Daarnaast is de bank leverbaar als 3-zits, 3, 5-zits en in diverse hoekbanken door de modulaire elementen. Liever geen opvallende bies? Kies dan voor een platte bies. Optioneel mogelijk met een extra Melloo kussen.

Bewonder de Melloo bank in onze complete Pode brandstores in Zutphen en Veenendaal.

Pode Melloo Bank
Pode Melloo Bank
Meer uit de Melloo serie Bekijk ook
Meer uit de Melloo serie Bekijk ook