Skip to content
Pode Melloo Bank
Pode Melloo Bank
Vanaf 2875.-
Vergroten
  • Pode Melloo Bank
1/17
Item 1 of 17

Pode Melloo Bank

Vanaf 2875.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Pode Melloo zitbank tot 270.- voordeel

Ontvang nu bij aankoop van zitbank Melloo uit de collectie van Pode tot 270.- voordeel in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Bijvoorbeeld: 

  • Zitbank Melloo in stof Fresco van 2895.- voor 2625.-, je voordeel is 270.-;
  • Zitbank Melloo in stof Evla van 3275.- voor 3095.-, je voordeel is 180.-.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Pode Melloo Bank

Designbank Melloo van Pode is een ontwerp van Dutch designer Roderick Vos. Inspiratie haalt Vos uit oude en nieuwe productietechnieken. Daarnaast draait het in zijn ontwerpen niet alleen om de vorm, maar ook om het materiaal, de toepassing en de afwerking.

Met de Melloo creëerde de designer een uitnodigend en vriendelijk bankstel dat uw creativiteit de vrije loop laat door de vele mogelijkheden. Bijzonder detail: voor het behouden van een rustige en serene uitstraling worden de elementen steeds met slechts één poot aan elkaar gekoppeld!

Door de prachtige opvallende siersteek wordt de vorm van de Melloo zitbank nog meer benadrukt. Daarnaast zorgt de strakke hoge designpoot voor een luchtig effect.

Mogelijkheden:

Voor de Melloo heeft u keuze uit verschillende prachtige stoffen en leersoorten. Daarnaast is de bank leverbaar als 3-zits, 3, 5-zits en in diverse hoekbanken door de modulaire elementen. Liever geen opvallende bies? Kies dan voor een platte bies. Optioneel mogelijk met een extra Melloo kussen.

Bewonder de Melloo bank in onze complete Pode brandstores in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602555
Breedte 195 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Merk Pode
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer