Skip to content
Pode Fold Bank
Pode Fold Bank
Vanaf 3125.-
Vergroten
  • Pode Fold Bank
1/16
Item 1 of 16

Pode Fold Bank

Vanaf 3125.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Fold Bank

Met de Pode Fold creëerde toonaangevend industrieel designer Roderick Vos een stoere familiebank voor jong en oud, design om van te genieten. Bijzonder aan deze hoekbank is de omgevouwen hoofdsteun, waar tevens de naam vandaan komt. Door combinatie van het minimalistische onderstel, de pure eenvoud van het ontwerp en de comfortabele zit- en rugkussens is er een toegankelijk model ontstaan.

Creëer de meest ideale bank

Fold bank is leverbaar als 2, 5-zits, 3-zits, 3, 5-zits en loveseat en door de losse elementen stelt u naar wens een hoekbank samen. Voor de bekleding heeft u keuze uit diverse kleuren stof en leer, in prachtige kleuren. Het onderstel wordt standaard geleverd in gepolijst aluminium en is daarnaast ook leverbaar in diverse lak- en Epoxykleuren. Kies uit een ton-sur-ton stiksel of uit verschillende contrasterende kleuren. Mogelijk het bijpassende poef en een zithoogte van +2 cm.

Ervaar de Pode Fold hoekbank in Zutphen of Veenendaal en kom proef zitten!

Pode Fold Bank
Pode Fold Bank
Meer uit de Fold serie Bekijk ook
Meer uit de Fold serie Bekijk ook