Skip to content
Leolux Mayon Bank
Leolux Mayon Bank
Vanaf 3530.-
Vergroten
  • Leolux Mayon Bank
1/12
Item 1 of 12

Leolux Mayon Bank

Vanaf 3530.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Mayon Bank

Ervaar de Leolux Mayon bank in onze complete Leolux Select Store in Veenendaal en Zutphen.

Leolux Mayon bank is de primeur van Leolux, ontworpen door de Duitse designer Christian Werner. De naam Mayon doet denken aan klassieke en hemelse sferen en dat is ook precies wat deze bank uistraalt. De golvende rondingen van de armen en rug maakt deze bank uniek en eigentijds. Daarnaast is de Leolux Mayon zeer comfortabel en samen te stellen naar wens door de keuze uit diverse kleuren stof en leder!

Uitvoeringen
Dit model is uitgevoerd met exclusieve aluminium poten in drie verschillende hoogtes (-2 cm, standaard en +2 cm) en optioneel leverbaar in bijna alle Leolux lak- en epoxykleuren. Leolux Mayon bevat een tactiele zadelsteek en de luxueuze stoffeerbewerking 'Points' aan de buitenkant van de armen en rug. De verende armen met ingebouwde hoofdkussens zorgen ervoor dat u ontspannen kunt zitten of liggen. Bank Mayon van Leolux is optioneel verkrijgbaar met een zitdiepte van -2 cm.

Leolux Mayon Bank
Leolux Mayon Bank
Meer uit de Mayon serie Bekijk ook
Meer uit de Mayon serie Bekijk ook