Skip to content
Vergroten
  • Leolux Mayon Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Leolux Mayon Fauteuil

Vanaf 2715.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Mayon Fauteuil

Ervaar de Leolux Mayon fauteuil in onze complete Leolux Select Store in Veenendaal.

Fauteuil Mayon van Leolux, ontworpen door de Duitse designer Christian Werner. De naam Mayon doet denken aan klassieke en hemelse sferen en dat is ook precies wat deze lounge stoel uitstraalt. De golvende rondingen van de armen en rug maakt de Mayon uniek en eigentijds. Daarnaast is de Leolux Mayon zeer comfortabel en samen te stellen naar wens door de keuze uit diverse kleuren stof en leder!

Uitvoeringen
Deze fauteuil is uitgevoerd met exclusieve aluminium poten in drie verschillende hoogtes (-2 cm, standaard en +2 cm) en optioneel leverbaar in bijna alle Leolux lak- en epoxykleuren. Leolux Mayon bevat een tactiele zadelsteek en de luxueuze stoffeerbewerking 'Points' aan de buitenkant van de armen en rug. De verende armen met ingebouwde hoofdkussens zorgen ervoor dat u ontspannen kunt zitten. Fauteuil Mayon van Leolux is optioneel verkrijgbaar met een zitdiepte van -2 cm. Ook leverbaar als zitbank.

Leolux Mayon Fauteuil
Leolux Mayon Fauteuil
Meer uit de Mayon serie Bekijk ook
Meer uit de Mayon serie Bekijk ook