Skip to content
Leolux Flint Hoekbank
Leolux Flint Hoekbank
Vanaf 5395.-
Vergroten
  • Leolux Flint Hoekbank
1/20
Item 1 of 20

Leolux Flint Hoekbank

Vanaf 5395.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Flint Hoekbank

Elegant en comfortabel: hoekbank Flint voor Leolux is het nieuwste ontwerp van de Duitse designer Norbert Beck (1959) voor het Nederlandse meubelmerk. De organische vormen van de zitting en leuningen geven Flint, in combinatie met de volumineuze, los ingelegde kussens een uitnodigend karakter en bieden een subliem zitcomfort.

Flint sluit naadloos aan bij de filosofie van Beck: De ogen van de consument hebben een karakteristiek detail nodig om de vorm te kunnen vasthouden. Deze in het oog springende details komen in het design van Flint meermaals naar voren: tot in detail afgewerkte siernaden, bijzonder vormgegeven poten en sierlijke, sculpturale vormen maken van Flint een uniek designitem.

Hoekbank Flint van Leolux kent een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze uit diverse elementen is een compacte bank te ontwerpen, maar is het ook mogelijk een verrassend samenspel van vormen en lijnen te creëren in een ruime hoekbank. Flint is uit te voeren in diverse hoogwaardige stof- en leersoorten en staat op een poot welke is uit te voeren in diverse kleurafwerkingen. Naar wens is het onderstel met 2 centimeter te verhogen.

Ontdek de mogelijkheden van Leolux Flint in onze Leolux Select Stores in Zutphen & Veenendaal.

Leolux Flint Hoekbank
Leolux Flint Hoekbank
Meer uit de Flint serie Bekijk ook
Meer uit de Flint serie Bekijk ook