Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Ronde banken in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle ronde banken in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts

ronde banken
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Interieuradvies Eijerkamp

Snel in huis Ruim 150 (hoek)banken

Snel je nieuwe bank in huis? Ruim 150 (hoek)banken zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
Voorraad (hoek)banken Eijerkamp

Ronde banken

Uitgekeken op strak vormgegeven banken en op zoek naar een stijlvolle ronde bank? Ronde banken zorgen net voor dat ene vleugje sierlijkheid en trekken de aandacht. Van een halfronde bank tot een hoekbank met ronde details: voor iedere woonwens kun jij bij Eijerkamp terecht.

Halfronde banken: een speels uiterlijk

Een ronde zitbank heeft door de ronde elementen een zacht en speels uiterlijk. Het zorgt voor extra sfeer in de woonkamer en biedt de mogelijkheid om gezellig in een ronde kring te zitten. Ideaal voor verjaardagen en borrels! Bij Eijerkamp vind je ronde zitbanken en hoekbanken in iedere woonstijl, van landelijk tot design.

Een ronde bank: een artistiek zitmeubel

De mogelijkheden bij een bank in een ronde vorm zijn eindeloos. Heb je een kleine woonruimte? Ga creatief om met de ruimte en ga voor een ronde bank met losse elementen, zoals de banken met ronde hoeken uit de Eijerkamp Collectie. Deze verplaats je eenvoudig en zorgen direct voor een andere uitstraling. Of juist een grote woonkamer? Kies een rond bankstel met ronde elementen waar het hele gezin van kan genieten, zoals de ronde bankstellen van BePureHome!

Ronde bank kopen bij Eijerkamp

Eijerkamp heeft zowel in de woonwinkels als online diverse ronde zitbanken en hoekbanken, die volledig naar persoonlijke woonwens kunnen worden samengesteld. Kies uit talloze rijke stof- en hoogwaardige leersoorten, kleuren, afmetingen en stijlen. Kom langs in onze woonwinkels en ontdek de mogelijkheden of shop jouw ronde bank online!

Lees meer