Skip to content

All in House Service 7 jaar garantie

Jouw nieuwe meubel is met liefde ontworpen en geproduceerd. Daar wil je zorgeloos van genieten. Tegen een aantrekkelijke meerprijs krijg je bij aanschaf van nieuwe meubels 7 jaar All in House garantie. Zo ben je verzekerd van de beste service op constructieproblemen, beschadigingen én de beste bescherming tegen vlekken. Just Enjoy!

Eijerkamp 7 jaar All in House garantie
Lisanne Eijerkamp

Just Enjoy 7 jaar zorgeloos genieten

"Door te kiezen voor All in House Service op je nieuwe meubel geniet je 7 jaar lang zorgeloos van jouw nieuwe bank, fauteuil of stoel. Een veilige én tevens duurzame keuze. Just Enjoy!"


Just Enjoy: 7 jaar zorgeloos genieten

Koop jij een nieuw zitmeubel in combinatie met All in House Service? Dan geniet je zeven jaar zonder zorgen van je nieuwe bank, fauteuil of stoel. Na de levering van je nieuwe meubels ontvang je, na registratie, een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat” per e-mail. Met dit certificaat kun je maar liefst 7 jaar lang een beroep doen op de All in House Service. Heerlijk toch!

Gebeurt er in die periode van 7 jaar iets met jouw meubel? Bijvoorbeeld een constructieprobleem of een vlek die je zelf niet wegpoetst? Dan staan de professionals van het All in House customer care team voor je klaar. Met slechts één belletje weet jij wat ze voor je kunnen betekenen. Indien nodig schakelen ze de hulp in van een service specialist, zodat jouw meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten. Kan jij daarna weer zorgeloos genieten!

All in House Constructieservice

 • Verwijderen van pilling bij textiel;
 • Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien;
 • Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken;
 • Aanspannen van singelbanden;
 • Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering;
 • Verstevigen en/of opvullen van losse kussens;
 • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden;
 • Vastzetten van losgeraakte verbindingen;
 • Vastzetten van losse verenclips;
 • Herstellen of vervang

Textiel bescherming & vlekkenservice

Je nieuwe meubel wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt de meubelstof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof. Wanneer er onverwachts toch een blijvende vlek ontstaat op je meubel, kun je een beroep doen op de professionele service van All in House. Onder vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

 • Vlekken van dranken en voedingsmiddelen, zoals koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier, likeur, tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, ketchup en mayonaise;
 • Vlekken van alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals transpiratie, huidvet, bloed, urine, ontlasting en braaksel.

Lisanne Eijerkamp
Lisanne Eijerkamp
Business Manager
7 jaar onbezorgd Deskundige specialisten

Als klant van All in House Service kun je 7 jaar op ons rekenen. Bij problemen die buiten de officiële service vallen geven wij een korting van 50% op het normaal geldende consumententarief en op het gebruik maken van de meubelservice specialisten. De tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com. Indien technisch mogelijk proberen wij altijd een passende oplossing te vinden.

All in House service bij Eijerkamp

Uitgesloten van All in House service

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:

 • Meubelen voor projectmatig gebruik en/of commerciële doeleinden;
 • Meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld;
 • Project specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen.
All in House service bij Eijerkamp
All in House service bij Eijerkamp
All in House service bij Eijerkamp