Skip to content

Opbergkasten in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle opbergkasten in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts

Opbergkasten
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Opbergoplossing Voor ieder thuis

Onze interieuradviseurs helpen je met een opbergoplossing die past bij jouw woonwensen!

maak afspraak

Snel in huis RUIM 200 KASTEN

Snel je nieuwe kast in huis? Ruim 200 kasten zijn op voorraad in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! In elke woonstijl & ieder budget.

shop nu
voorrraad kasten Eijerkamp

Opbergkasten

In opbergkasten berg je spullen stijlvol en uit het zicht op! In onze collectie vind je kasten volop opbergmogelijkheden in diverse afmetingen, materialen en met lades, deuren of open vakken. Van een handige schoenenkast tot een trendy lockerkast, passend bij diverse woonstijlen. Of stel samen met onze adviseurs in Zutphen of Veenendaal jouw ideale opbergkast samen!

Opbergkasten voor stijlvol opbergen

In opbergkasten kun je veel persoonlijke spullen kwijt! Onze ruime collectie bestaat uit diverse kasten geschikt voor elke woonstijl en woonruimte, passend bij ieder budget. Van stoere industriële opbergkast tot moderne designkast. Deel de kast in met handige opbergmanden en dozen voor extra overzicht. Daarnaast toon je op een lage opbergkast de mooiste decoratie, zoals fotolijstjes, vazen en andere persoonlijke items. Zo blijven spullen die uit het zicht moeten blijven netjes opgeborgen en krijgen items die gezien mogen worden een prominente plek bovenop de opbergkast!

Ruim aanbod voor elke woonstijl

Bij Eijerkamp vind je een ruim aanbod bergkasten voor vele woonstijlen. Van een trendy houten lockerkast van vtwonen tot eiken opbergkasten van Henders en Hazel. Stijlvol opbergen voor elke woonstijl, door de keuze uit verschillende handgrepen, lades, deuren, open vakken, afmetingen en uiteraard stijlen. Of jij nu de voorkeur hebt voor een highboard of lowboard. Daarnaast kun je met bergkasten volop variëren, doordat ze geschikt zijn voor vele ruimtes, zoals de slaapkamer, hal en woonkamer. Tip: opbergkastjes zijn ook ideaal als nachtkastje naast het bed!

Naast opbergkasten vind je bij ons ook stijlvolle buffetkasten, vitrinekasten, wandplanken, wandkasten, ladekasten en boekenkasten.

Opbergkast kopen?

Onze opbergkasten zijn eenvoudig online te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels! Hier kun je de kasten live bewonderen, daarnaast helpen onze interieuradviseurs jou met kiezen van een favoriet, passend bij uw woonstijl, budget en de woonruimte. Zo vind je bij ons altijd een opbergkast naar wens.

Lees meer