• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Boekenkasten

Boekenkasten

Boekenkasten

Een boekenkast, boekenplank of boekenrek in uw interieur? Bij Eijerkamp vindt u een uitgebreide collectie in diverse afmetingen, materialen en kleuren voor al uw boeken of decoratie. Voor zowel een stoere als een landelijke woonstijl! Een boekenkast zo hoog als uw plafond of als roomdivider? Laat u adviseren door onze deskundige adviseurs in Zutphen of Veenendaal! Lees verder >

Boekenkasten naar persoonlijke woonwens

Van hoge tot lage boekenkasten

In een boekenkast kunt u overzichtelijk al uw boeken neerzetten, bijvoorbeeld op kleur of alfabetische volgorde, zodat deze goed onderhouden worden en gemakkelijk terug te vinden zijn. Bij Eijerkamp vindt u boekenkasten van diverse afmetingen, kleuren en materialen perfect voor zowel de woonkamer, werkkamer of zelfs in een ruime slaapkamer. Van een handig boekenrek tot een smalle boekenkast zo hoog als het plafond, waardoor de ruimte groter lijkt! Daarnaast vindt u in onze collectie kasten voor diverse woonstijlen, van klassiek tot modern, voor elk interieur een geschikte boekenkast.

Niet alleen voor boeken

Tegenwoordig worden boekenkasten niet alleen meer gebruikt voor het opbergen en tentoonstellen van boeken. Zo zijn de kasten, boekenrekken en boekenplanken perfect geschikt voor het tonen van uw mooiste decoratie, zoals fotolijsten, vazen of theelichthouders. Of berg spullen op in trendy manden, kisten of dozen en plaats deze in de kast. En wat dacht u van een boekenrek als roomdivider, voor het scheiden van ruimtes in de woning? Niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol!

Een landelijke of stoere boekenkast?

Liefhebber van een moderne woonstijl? Dan past een strakke kast van Hülsta perfect in uw interieur. Voor een stoere boekenkast kunt u het beste terecht bij de merken d-Bodhi en Dutchbone, de wereldse invloeden en metalen details geven uw interieur een industriële sfeer. Op zoek naar een landelijke boekenkast? Dan bent u aan het juiste adres bij Henders en Hazel

Boekenkast kopen bij Eijerkamp?

Een boekenkast gevonden die perfect tot recht komt in uw interieur? Bestel deze eenvoudig online of vraag een offerte aan. Uiteraard kunt u de kasten live komen bewonderen in een van onze winkels! Ook zijn er verschillende uitvoeringen geheel op maat samen te stellen of wellicht wilt u graag een wandplank gebruiken voor uw boeken? Creëer samen met onze deskundige adviseurs een boekenkast naar wens!