Skip to content
Henders en Hazel City Boekenkast
Henders en Hazel City Boekenkast
Van 899.- Voor 799.-
Vergroten
  • Henders en Hazel City Boekenkast
1/13
Item 1 of 13

Henders en Hazel City Boekenkast

Van 899.- Voor 799.-
Levertijd: 1-2 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Boekenkast

Boekenkast City van Henders en Hazel is een luchtige, industriële toevoeging aan je interieur met een speels design. De kast toont een contrast tussen het eiken fineer in de kleur Castle Antraciet en de gouden, metalen details. De open opbergvakken zorgen voor een ruimtelijk en luchtig effect en vormen samen een opvallend lijnenspel. Daarnaast biedt de boekenkast de mogelijkheid spullen in de lades op te bergen, achter de deur en in de open vakken. Er is zelfs plaats voor zes wijnflessen in de daarvoor bestemde vakken.

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Combineer diverse meubels uit deze collectie voor een stijlvol geheel. Naast de getoonde uitvoering is de kast ook leverbaar in de kleur Railway Brown met zwartkleurig metaal. Shop boekenkast City van Henders en Hazel nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610672
Breedte 70 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 35 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Castle Antraciet, goud
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911245821
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer