Skip to content
Henders en Hazel Avalon Boekenkast
Henders en Hazel Avalon Boekenkast
999.-
Vergroten
  • Henders en Hazel Avalon Boekenkast
1/6
Item 1 of 6

Henders en Hazel Avalon Boekenkast

999.-
Levertijd: 1-2 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Avalon Boekenkast

Boekenkast Avalon van Henders en Hazel is een ruime wandkast met een stoer uiterlijk. De verschillende open vakken bieden de ruimte om unieke accessoires te tonen. De lade en het kastdeurtje maken het daarnaast mogelijk om spullen op te bergen uit het zicht. 

Naast getoonde uitvoering is de kast te verkrijgen in diverse andere uitvoeringen. Combineer de boekenkast met de andere meubelen uit de serie Avalon voor een matchend geheel.

Shop boekenkast Avalon van Henders en Hazel nu online of ontdek alle mogelijkheden van in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 42490DRI
Breedte 80 cm
Hoogte 195 cm
Materiaal Driftwood
Kleur Driftwood
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911745376
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer