Skip to content
Henders en Hazel Avalon Tv-meubel
Henders en Hazel Avalon Tv-meubel
699.-
Vergroten
  • Henders en Hazel Avalon Tv-meubel
1/3
Item 1 of 3

Henders en Hazel Avalon Tv-meubel

699.-
Levertijd: 1-2 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Avalon Tv-meubel

Tv-meubel Avalon van Henders en Hazel is een stoere toevoeging aan de zithoek. Het meubel is voorzien van verschillende vakken om spullen in op te bergen. Door de combinatie van metaal en het hout heeft de kast een industriële uitstraling. De Avalon is te verkrijgen in verschillende formaten en diverse materialen. Het tv-meubel kan worden gecombineerd met de andere meubelen uit de serie Avalon van Henders en Hazel. 

Shop tv-dressoir Avalon van Henders en Hazel nu online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 42484DRI
Breedte 150 cm
Hoogte 60 cm
Materiaal Driftwood
Kleur Driftwood
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911745116
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer