Skip to content
Henders en Hazel Avalon M Bijzettafel
Henders en Hazel Avalon M Bijzettafel
Vergroten
  • Henders en Hazel Avalon M Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

Henders en Hazel Avalon M Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Avalon M Bijzettafel

Bijzettafel Avalon van Henders en Hazel matcht met elk interieur. Het ronde tafelblad vervaardigd uit HPL in de kleur Naturel Oak, geeft het blad een natuurlijke look. De stoere voet is vervaardigd uit robuust metaal. De bijzettafel is goed te combineren met de andere meubelen uit het Avalon woonprogramma van Henders en Hazel. 

Shop Avalon bijzettafel van Henders en Hazel online of bekijk de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640880
Breedte 35 cm
Hoogte 46 cm
Lengte 40 cm
Materiaal HPL
Kleur Oak Naturel
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.