gratis verzending vanaf € 500
Castelijn Groove XS Kast
Castelijn Groove XS Kast
Vergroten
  • Castelijn Groove XS Kast
1/7
Item 1 of 7

Castelijn Groove XS Kast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Wij zijn open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Castelijn Groove XS Kast

Kast Groove XS uit de collectie van Castelijn kenmerkt zich door een open en luchtig karakter. De kast is een ontwerp van Dutch designer Coen Castelijn. Groove XS is een nieuwe variant op de eerder verschenen Groove, maar de XS heeft een ranker postuur.

Deze moderne kast is uitgevoerd met aluminium ingeschoven boekenplanken van zes millimeter en voorzien van een geanodiseerde afwerking. Deze boekenplanken worden gedragen door aan de wand bevestigde staanders die de basis voor deze kast vormen.

De Groove XS kast is verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen. Of breid de kast uit met ladesets of deuren. Ontdek de mogelijkheden van kast Groove XS van Castelijn online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1606966
Breedte 216 cm
Hoogte 162 cm
Diepte 33,5 cm
Materiaal Hout
Kleur Bruin, zwart
Merk Castelijn
Woonstijl  Design
Barcode 9900000406011
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer