Skip to content
Castelijn Groove XS Kast
Castelijn Groove XS Kast
Vergroten
  • Castelijn Groove XS Kast
1/7
Item 1 of 7

Castelijn Groove XS Kast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Castelijn Groove XS Kast

Kast Groove XS uit de collectie van Castelijn kenmerkt zich door een open en luchtig karakter. De kast is een ontwerp van Dutch designer Coen Castelijn. Groove XS is een nieuwe variant op de eerder verschenen Groove, maar de XS heeft een ranker postuur.

Deze moderne kast is uitgevoerd met aluminium ingeschoven boekenplanken van zes millimeter en voorzien van een geanodiseerde afwerking. Deze boekenplanken worden gedragen door aan de wand bevestigde staanders die de basis voor deze kast vormen.

De Groove XS kast is verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen. Of breid de kast uit met ladesets of deuren. Ontdek de mogelijkheden van kast Groove XS van Castelijn online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1606966
Breedte 216 cm
Hoogte 162 cm
Diepte 33 cm
Materiaal Hout
Kleur Bruin, zwart
Merk Castelijn
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer