Skip to content
XOOON Elements 3-niches Boekenkast
XOOON Elements 3-niches Boekenkast
429.-
Vergroten
  • XOOON Elements 3-niches Boekenkast
1/6
Item 1 of 6

XOOON Elements 3-niches Boekenkast

429.-
Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements 3-niches Boekenkast

Boekenkast Elements uit de collectie van interieurmerk XOOON is onderdeel van een flexibele serie. De verschillende elementen zijn de bouwstenen van jouw kast op maat. Getoond element is een boekenkast vervaardigd van een metalen frame en planken van eikenfineer in de kleur naturel. De verschillende elementen worden met elkaar verbonden door een plateau met poten waar deze op geplaatst worden. Ben je opzoek naar een kleiner model? Dit boekenkast element is er ook in een kleinere variant, met twee planken.

 

De Elements collectie geeft je de mogelijkheden om zelf voor designer te spelen en je ontwerp op den duur nog uit te breiden met extra elementen. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en ontdek alles over boekenkast Elements van XOOON!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620349
Breedte 30 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur Natural
Merk XOOON
Woonstijl  Modern
Barcode 8719911525671
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen