Skip to content
Vergroten
  • XOOON Elements 2-niches Boekenkast
1/7
Item 1 of 7

XOOON Elements 2-niches Boekenkast

349.-
Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements 2-niches Boekenkast

Boekenkast Elements van XOOON is de perfecte aanvulling op de rest van de gelijknamige collectie. De Elements serie bestaat uit verschillende elementen die gecombineerd kunnen worden tot diverse meubelstukken. Het frame van de boekenkast is vervaardigd uit metaal en is zwart afgewerkt. De planken zijn gemaakt van eiken fineer in de kleur naturel. Dit element kan gebruikt worden om je mooiste woonaccessoires tentoon te stellen. Het boekenkast element is tevens verkrijgbaar in een grotere variant, met drie planken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in een van onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, onze collega’s vertellen je graag alles over boekenkast Elements van XOOON!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620346
Breedte 30 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur Natural
Merk XOOON
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen