• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Ladekasten

Ladekasten

Ladekasten

In een ladekast bergt u spullen stijlvol op! Van een functioneel exemplaar op kantoor, tot een trendy dressoir met lades in de woonkamer. In onze collectie vindt u zowel een stoere metalen ladekast als een houten variant. Kom voor deskundig advies naar Zutphen of Veenendaal, voor een ladekast passend bij uw budget en persoonlijke woonwens! Lees verder >

Ladekast: opgeruimd staat netjes

Van een metalen ladekast tot een landelijk exemplaar

In een ladekast kunt u alles kwijt! Denk aan een handig kastje voor op de slaapkamer of kantoor of als stijlvol dressoir in de woonkamer. In onze collectie vindt u een diversiteit aan ladekasten, in verschillende vormen, materialen en kleuren, passend bij ieder budget en persoonlijke woonwens. Van lades met houten grepen, metalen grepen of een soft-close systeem. Benieuwd welke ladekast het beste in uw interieur past? Maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs!

Verschillende merken

Van een opvallende ladekast met bijzonder design als eyecatcher in uw interieur tot een basic exemplaar, u kunt alle kanten op! Op zoek naar een ladekastje voor een Scandinavisch & Vintage woonstijl? In de collectie van Dutchbone vindt u unieke exemplaren die het interieur een stoere en wereldse uitstraling geven. Bij Trendhopper bent u aan het juiste adres voor een ladeblok van eikenhout.

Als nachtkastje of functionele opbergruimte?

Bij het kopen van een ladekast dient u met een aantal punten rekening te houden. Hoeveel opbergruimte heeft u nodig en hoeveel lades zijn daarvoor van belang? Hoe hoog mag de kast zijn? En welke stijl past het beste in uw interieur? Houd er uiteraard rekening mee dat de lades volledig open kunnen. Ladekasten zijn niet alleen geschikt voor op kantoor of in de woonkamer, maar ook als handig nachtkastje of zelfs als commode. Tip: organiseer de lades met mandjes, zodat u geen spullen meer kwijt raakt!

Ladekast kopen?

Een ladekastje gevonden die perfect past bij uw persoonlijke woonwensen? Bestel deze eenvoudig online of vraag online een offerte aan. Nog geen keuze kunnen maken, toch opzoek naar een opbergkast, of wilt u de kasten live bewonderen? Bezoek een van onze winkels voor deskundig advies op maat. Samen kiezen we een ladekast die perfect in uw interieur past!