Skip to content
Leolux Anton Fauteuil
Leolux Anton Fauteuil
Vanaf 2375.-
Vergroten
  • Leolux Anton Fauteuil
1/21
Item 1 of 21

Leolux Anton Fauteuil

Vanaf 2375.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Anton Fauteuil

Fauteuil Anton van Leolux is een ontwerp van designers Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly. Voor de vormgeving van de design fauteuil liet het duo zich inspireren door de klassieke vormen van het model 206 uit 1960. Het ontwerp van deze loungefauteuil is een eerbetoon aan Leolux’ ondernemerschap en innovatieve design van de jaren vijftig en zestig en daarom vernoemd naar een van de oprichters van het bedrijf: Ton Sanders.

De vormgeving van relaxfauteuil Anton verwijst op speelse wijze naar het roemrijke verleden van Leolux, naar de ambachtelijke wijze waarop het Dutch Design merk haar kwaliteitsproducten produceerde en waarmee het bedrijf naam wist te maken. 

Op het verchroomde frame van de fauteuil rust een zitting waarin een speels samenspel tussen ronde en rechte vormen gecombineerd is. Uit deze combinatie is een luxe leesfauteuil ontstaan met een stoer karakter, te danken aan de robuuste armen. 

Fauteuil Anton laat, met dank aan de vlakverdeling in de stoffering, ruimte voor eigen interpretatie. Door te spelen met kleur- en/of materiaalcombinaties ontstaat een op gepersonaliseerd ontwerp. Voor extra comfort is Anton te combineren met een bijpassende hocker.

Ontdek fauteuil Anton van Leolux nu in onze Leolux Select Stores in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs vertellen je graag over de veelzijdige mogelijkheden. 

 
Leolux Anton Fauteuil
Leolux Anton Fauteuil