Skip to content
Leolux Lloyd Fauteuil
Leolux Lloyd Fauteuil
Vanaf 2965.-
Vergroten
  • Leolux Lloyd Fauteuil
1/18
Item 1 of 18

Leolux Lloyd Fauteuil

Vanaf 2965.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Lloyd Fauteuil

In de Leolux Lloyd fauteuil komt het beste van twee werelden samen: ultiem zitcomfort en prachtig Italiaans design. Een ontwerp van de Italiaanse designer Gino Carollo (1965). Inspiratie haalt de designer uit diverse culturen, waarmee hij kennis maakt tijdens zijn vele reizen.

De ronde vormen benadrukken de grote en gastvrije omhelzing van de Lloyd fauteuil, waarin u zich compleet kan afzonderen van de ruimte. Deze Leolux stoel krijgt een totaal nieuwe dimensie door de draaivoet van massief hout met afgeschuinde zijden. En in combinatie met de soepele en nonchalante stoffering is er een krachtig en stoer ontwerp ontstaan. De vormgeving van de Lloyd fauteuil wordt versterkt door de prachtige decoratieve bies.

Mogelijkheden
Fauteuil Lloyd van Leolux is optioneel verkrijgbaar met een neigmechaniek om de stoel verstelbaar te maken. Bijzonder: kies voor een combinatie stoffering door de binnen- en buitenzijde van de Lloyd fauteuil  afzonderlijk te bekleden. U heeft de keuze uit diverse prachtige leersoorten en rijke stoffen in vele kleuren. Met de bijpassende poef maakt u de Leolux fauteuil compleet.

Ontdek de mogelijkheden van de Leolux Lloyd fauteuil in onze winkels in Zutphen en Veenendaal!

Leolux Lloyd Fauteuil
Leolux Lloyd Fauteuil