Skip to content
Leolux Felizia Fauteuil
Leolux Felizia Fauteuil
Vanaf 2850.-
Vergroten
  • Leolux Felizia Fauteuil
1/4
Item 1 of 4

Leolux Felizia Fauteuil

Vanaf 2850.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Felizia Fauteuil

Leolux Felizia fauteuil nodigt, dankzij de zachte rondingen, uit om plaats te nemen en heerlijk bij te komen in onze Leolux Select Stores!

Ontworpen door Axel Enthoven (1947), een bijzondere design fauteuil met stevige actieve gecombineerd zachte ronde kussens op de armleuningen. De Leolux Felizia stoel is een uniek exemplaar door de smalle zijkanten en het elegante en minimalistische onderstel. De vormgeving van de fauteuil is zeer toegankelijk en voorzien van het allerhoogste comfort.

Mogelijkheden
Design fauteuil Felizia is door de ruime keuze uit stoffen en leersoorten, geschikt voor diverse woonstijlen. Ook leverbaar als 2-zits, 2, 5-zits, en 3-zitsbank. U kunt de stoel voorzien van een hoge of lage rug, met een verschil van 7 cm. Daarnaast is er een bijpassende poef verkrijgbaar. De pootjes van de Leolux fauteuil zijn aluminium gepolijst en verkrijgbaar in alle Leolux epoxy- en lakkleuren. Pas het comfort geheel aan op uw persoonlijke wensen, zo is de Felizia in zithoogte en zitdiepte 2 cm te verhogen of verlagen.

Leolux Felizia Fauteuil
Leolux Felizia Fauteuil
Meer uit de Felizia serie Bekijk ook
Meer uit de Felizia serie Bekijk ook